dinsdag 12 september 2017

Pick up naalden philips

Pickupnaald GP-4MKII t. Vervangende pickupnaald. Hoe te vervangen: filmpje. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Philips 1x voor ricatech.


Electro Andijk - U bent bij ons aan het juiste adres voor uw witgoed en huishoudelijke apparatuur.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in elektronica en audio onderdelen. Platenspeler onderdelen , bandrecorder onderdelen , cassettedeck onderdelen. Witgoed service , reparatie wasmachine,reparatie witgoereparatie inbouw . Voor 23:uur bestel maandag in . Overzicht soort naaldtips : Saffier: Wordt gebruikt op oude toestellen en heeft een verwachte levensduur van circa uur.


Het materiaal is relatief zacht. Diamant: Met een levensduur tussen de 2en 8speeluren en een relatief . Daarom zijn we een nieuwe website. De hyper-elliptische naald ( GP-4MKII en GP-4MKII ) is niet meer leverbaar,.

Mocht u type er niet bij zijn mail ons gerust. Een platenspeler (ook draaitafel, grammofoon of pick - up ) is een apparaat om grammofoonplaten af te spelen. De eerste grammofoons bevatten een opwindmechanisme om de plaat te kunnen laten draaien en een hoorn om de trilling van de naald mechanisch te versterken. Moderne grammofoons bevatten een . Dit is te herkennen aan het zwarte wigvormige randje dat onder de tekst “ PHILIPS 400” uitsteekt. Howel heel simpel, krijgen wij toch vaak de vraag hoe de naald van een PHILIPS GP-4vervangen.


Daar men naast een oude radio vaak ook een radiocombinatie, een zgn. Ronette, DC284OV (copy), 200. Sonotone, 8TA, 70 Sonotone 8TA.


Bij de Grado Wood ( Reference and Statement series) elementen is naaldvervanging niet mogelijk. Want cėe pickup naald moet ook de kleinste amplitudes van de plaatgroef exact:. Meestal worden deze als één geheel aangeboden, maar in de hogere prijsklassen is het ook mogelijk om losse componenten. Tonar, Ortofon, Okki Nokki, Van de Hul.


Erres ( philips ) platenspeler elctronic. In het gehele proces van platenspelen is een belangrijke rol weggelegd voor het element met daaraan de naald. Uiteindelijk is het de naald die de muziek uit de groeven van het ronddraaiende vinyl haalt.


Van groot belang op de muziekkwaliteit is de naalddruk. De naalddruk betekent dat de LP onder een .

De speciale naaldpunt van het Mk-II en MK-III type heeft een z. Shibata vorm, de ronding is hierbij nog wat meer afgeplat vergeleken met een elliptische naald. De afronding van de standaard elliptische naald is 18xum. Grammofoon naald , pickup naald , platenspeler naald , platendraaier naald , verschillende namen voor hetzelfde product 3. Klik hier om te bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts