vrijdag 29 september 2017

Stationsweg 2 zwolle

Vrijstaand HERENHUIS, nu kantoor, ontworpen door architect S. Trooster in opdracht van Jonkheer L. Het huis staat op de hoek van de Stationsweg en de Burgemeester van . Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan hieronder uw naam en e- mailadres in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

DPA Cauberg-Huygen verhuist naar monumentaal pand in Zwolle. Groei en een betere uitstraling van de vestiging waren . Kantoor kopen op Stationsweg in Zwolle ? Lanschot Bankiers F in Zwolle , reviews by real people. In een karakteristieke kantoorvilla aan de stadsgracht van Zwolle is 1. Het pand ligt op een prominente zichtlocatie op de hoek van de Stationsweg en de Burgemeester Van Roijensingel.


Gelegen aan de stadsgracht in Zwolle circa 4m² kantoorruimte verdeeld over bouwlagen. HEERLIJK GROOT APPARTEMENT MET EEN RIANTE LIVING, EEN ZIJKAMER EN SLAAPKAMERS Dit appartement is het grootste type van het mooie en ideaal gelegen complex aan de Stationsweg.

Bekijk foto van Stationsweg 42. Er is een schitterende woonkamer die zich dankzij de vele vierkante meters en de speelse vorm heel . Andere classificaties (voor sommige landen). Onderwerp aanvraag omgevingsvergunning nr. Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Maak kennis en neem contact op met de directeur Private Banking.


Beheer gratis uw bedrijfsgegevens. Meer resultaten in de buurt van Zwolle. Fietsknoper, Gewoonjohn. Route delen, Met iedereen. De Stationsweg in de richting van het stationsgebouw, ca.


Meijerink in opdracht van aannemer A. Dankzij de perfecte ligging beleeft u het historische Zwolle als nergens. DPA Professionals - Zwolle , uncategorized. Hotel Wientjes is een begrip in Zwolle en omstreken. Locatie op de kaart, telefoon, openingstijden.


Herenhuis in eclectische bouwstijl met neo-renaissance-elementen. Geert Grootestraat Zwolle.

De gemeente Zwolle heeft 3gemeentelijke monumenten, hieronder een overzicht. Zie ook de rijksmonumenten in. De plaats Windesheim kent gemeentelijke monumenten:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts