dinsdag 19 september 2017

Nvkl algemene voorwaarden

In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Consument: de natuurlijke persoon, die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf en die een overeenkomst aangaat met be- trekking tot een airconditioninginstallatie;. Installateur: de natuurlijke of rechtspersoon die als lid van NVKL , een overeenkomst . De NVKL is de brancheorganisatie voor luchtbehandeling en koudetechniek. Wij staan voor u klaar met al uw vragen over klimaatbeheersing en koeltechniek.


Hier vindt U de link naar de NVKL leveringsvoorwaarden: icon_pdf, nvkl_leveringsvoorwaarden_consumenten. Artikel Begripsomschrijvingen.

Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij gevestigd te Nijmegen. Algemene voorwaarden Inkomensverzekeringen. Hieronder vind u de leveringsvoorwaarden van de NVKL voor zowel de zakelijke als de consumenten markt.


Op onze dienstverlening zijn de algemene voorwaarden van de NVKL van toepassing. Deze voorwaarden download u hier. Klik hier voor ons contactformulier. ONDERHOUD Lees meer.


AIRCONDITIONING Lees meer. Bank: ABN-AMRO Ridderkerk, rek.

Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn van toepassing de algemene voorwaarden van de Nederlandse vereniging van ondernemingen op het gebied van de koudetechniek en luchtbehandeling NVKL , gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te s- Gravenhage d. Op overeenkomsten van Aircotech Klimaattechniek B. De leveranciers van de NVKL ondersteunen de NVKL -erkenning. Het stellen van een kwaliteitsniveau is belangrijk voor de totale branche. De NVKL kent ook een gedragscode waar elke erkende installateur zich aan dient te houden.


TOSHIBA vakinstallateurs zijn gaarne bereid vrijblijvend en in samenspraak met u een voor uw situatie optimale advies te geven. Voor alle aanbiedingen en opdrachten hanteren wij de algemene voorwaarden van de N. U kunt deze voorwaarden hier downloaden. NVKL : de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling. Bij de NVKL zijn zowel leveranciers als installateurs . In een nieuw venster wordt dan een pdf geopend met de leveringsvoorwaarden.


NVKL -leden maken het onderscheid door eerlijk maatschappelijk verantwoord gedrag. Via onderstaande links kunt u de algemene voorwaarden voor consumenten en ondernemingen downloaden. Compac services is aangesloten bij de NVKL. Leveringsvoorwaarden NVKL.


Bekijk hier onze algemene aanbiedings-, verkoop-, leverings-, betalings-, installatie-, reparatie- en onderhoudsvoorwaarden. Met een glasverzekering is al het glas dat dient tot lichtdoorlating aanwezig in vensters en deuren, verzekerd tegen breuk veroorzaakt door een onzeker voorval. De koelinstallatie, waar de serviceovereenkomst betrekking op heeft, staat vermeld in de serviceovereenkomst. De algemene leverings- en reparatievoorwaarden en voorwaarden van de N.

Download onze algemene voorwaarden in pdf-formaat. Om pdf bestanden te lezen heeft u Adobe Reader nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts