dinsdag 26 september 2017

Radson ehr

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Een jaar geleden had ik al problemen met deze ketel geha als ik de toestel aanzet na een minutje met een tik stopt de vlam en ook de vaakvlam gaat uit. Nog perfect werkende hoogrendement aardgasketel inclusief thermostaat en nog werkend expansievat. Enkele kleine radiatoren mogen ook mee verko… € 1500.


Bij deze verkoop ik een complete verwarmingsketel op gas van het merk Radson. Radson EHR 280B, waakvlam uit, wil niet meer.

Ideaal voor verwarming met radiatoren. Heeft u een nieuw onderdeel nodig voor uw CV ketel? Warmteservice heeft een uitgebreid assortiment met alle top merken ketelonderdelen tegen een vaste lage prijs. Ketelonderdelen vervangen? Het vervangen van ketelonderdelen kan lastig zijn.


Speciaal hiervoor hebben wij een onderdelenkiezer. Goed werkende Verwarmings ketel met 1L boiler erbij. Gasblok was vervangen maanden geleden.

Die is volledig compleet om terug kunnen aansluiten. De ketel werkt weer na een aantal keer de reset knop in te drukken. Na reset probeert de ketel keer op te starten, wat hem niet . Goede avond , mijn ketel radson ehr 3starte niet op daar de waakvlam niet bleef branden. Nu door wss een foutief draadje door te verbinden om iets te testen is er een ander probleem ontstaan.


Pomp cv blijft draaien en wordt warmer dan het te verpompen water. Ook blijft het verwarmen niet constant en schakelt hij de . NIEUWS: GRATIS verzenden vanaf € 75. Op werkdagen vóór 15:besteld volgende dag in huis (zie verzenden en retour).


Site hébergé par Infomaniak Webmaster Jean-Paul GUY. Daarnaast het toilet met . Aangeboden dagen geleden door Korbmacher (x bekeken). Advertentie doorsturen naar vriend(in).


OPIS KOTLA RADSON EHRE-E. ZH-kotao s mikroprocesorskim upravljanjem, bez plamena za paljenje. Kotao je u serijskoj izvedbi opremljen prekidacem pumpe i regulacijom tople vode.


EHR-E kotao je ispitan prema CE-propisima. Wij geloven in een duurzame werel waarin hergebruik .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts