maandag 11 september 2017

Rookkanaal inspectie utrecht

ZOMERACTIE: Camera inspectie inclusief vegen en complete controle van uw rookkanaal : Nu 1euro. Door middel van een geavanceerd camerasysteem kunnen wij de binnenkant van uw schoorsteen- of ventilatiekanaal bekijken. Als gevolg van slecht onderhoud aan schoorsteenkanalen zijn er in Utrecht en omstreken jaarlijks enkele tientallen schoorsteenbranden.


Nieuwe schoorsteen aanleggen in Utrecht. Inspectie van oude schoorsteen in Utrecht.

Oude rookkanaal renoveren in Utrecht. Door die deeltjes komt er een soort teerachtige laag aan de binnenkant van het rookkanaal die ook nog eens erg brandbaar is. Wij zijn actief door het hele land en kunnen gemakkelijk even bij u langskomen, ook in de buurt van Utrecht.


Bent u niet tevreden over uw rookkanaal ? Wij voeren ook rookkanaalinspecties en . Deze brand ontstaat doordat de onverbrande deeltjes die ontstaan bij het stoken van hout, olie of kolen zich vasthechten aan het rookkanaal van uw schoorsteen. Is in uw woonruimte geen geschikt rookkanaal aanwezig voor de gewenste openhaard dan kunnen wij uw rookkanaal renoveren of een nieuw rookkanaal aanleggen. Schoorsteenveger Utrecht.

Hoofdkantoor Utrecht Papendorpseweg 100. Dak-en schoorsteenservice voor uw schoorsteen inspectie en werkzaamheden. U kunt denken aan reparatie van schoorstenen, schoorsteenreiniging, schoorsteeninspectie , dakgevelreiniging, dakpannenreiniging, zonnepanelen schoonmaken en andere reparatie- en inspectiediensten. Bij het stoken( verbranden) van hout, kolen of olie komen onverbrande deeltjes in het rookkanaal.


Met behulp van de iconen hieronder kunt u alle specialisaties bekijken. Bij Zoek schoorsteenveger kunt u de . Camera- inspectie Heeft u een bestaande woning gekocht en hebben de vorige bewoners lange tijd de schoorsteen niet gebruikt of heeft u geen bewijs gekregen dat de schoorsteen regelmatig geveegd of gecontroleerd is? Dan adviseren wij u om het schoorsteenkanaal deskundig te laten inspecteren voordat u het in . De Dak- en schoorsteenspecialist is al jaren het vertrouwde adres voor deskundig onderhou inspectie of reparatie aan uw schoorsteen, dak, dakgoot o. Daarna eventueel plaatsing van een rookkanaal in het bestaande rookkanaal.


Wij willen graag een houtkachel laten plaatsen, deze is nog niet aangeschaft. Onze klant uit Amersfoort ( Utrecht ) wenst( e) offertes . Een schoorsteenveger verricht belangrijk werk. Een vogelnest kan bijvoorbeeld een verstopping veroorzaken en vormt daardoor een bron van mogelijk gevaar. Woont u in Utrecht en beschikt uw huis over een schoorsteen? Wist u dan al dat uw schoorsteen in Utrecht met regelmaat toe is aan onderhoud door een specialist?


Een camera inspectie kan ook nodig zijn, want een schoorsteen is meer dan alleen de stenen aan de buitenkant.

Dakonderhoud Nederland maakt hierbij gebruik van een camera- inspectie met een geavanceerd camerasysteem. ASPB De gelderse schoorsteenveeg centrale biedt naast het vegen van schoorstenen een compleet pakket . Het voert door uw gehele . Een camera- inspectie geeft u zekerheid over de staat van uw rookkanaal. Als u twijfels heeft over uw schoorsteen, last van stank op de bovenverdieping of bij de buren dan geeft een camera- inspectie de antwoorden. Bij het opnieuw in gebruik nemen van een rookkanaal of het veranderen van de open haard of kachel is . Bij de verbranding van hout, turf of kolen komen er onverbrande deeltjes in het rookkanaal terecht. Deze deeltjes hechten zich uiteindelijk aan de wand van uw schoorsteen.


Op zoek naar een professionele schoorsteenveger? Denito heeft jarenlange ervaring in schoorstenen vegen, schoorsteen renovatie en vogelnesten verwijderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts