vrijdag 15 september 2017

Speksteen bewerken workshop

De basis van deze workshop is samen lekker ontspannen, creatief en intuitief werken aan een speksteen , onder begeleiding van een professioneel beeldend kunstenaar en onder genot van een drankje. Speksteen kun je bewerken met allerlei raspen en schuurpapier. Het is geen zwaar werk en iedereen kan het ( zittend) . Met ruim jaar ervaring in het geven van workshops speksteen bewerken , haal ik alle creativiteit in je naar boven.


Het hele jaar door worden er workshops gegeven in een zeer inspirerende omgeving.

Ik werk met speksteen uit, Brazilië, Kenia en Azië. Ieder land schenkt ons haar geweldige kleuren. In zowel de zomer als in de winter. Je ervaart bij het bewerken van de speksteen het echte beeldhouw gevoel!


In Breda in de Haagse Beemden wordt bij Atelierbreda ook de workshop speksteen gegeven. Er wordt gewerkt met speksteen , dit is een zachte steensoort die vrij gemakkelijk te bewerken is met raspen en schuurpapier en heel mooi glad te polijsten is waarbij. De cursus vindt plaats in een atelier op de begane grond in het Oude Politiebureau van Houten, tegenover het Theater aan de Slinger, achter het station. We werken alleen in zachte .

Let op: de inschrijving is pas definitief als de betaling ontvangen is! Elke dinsdag vanaf juli tot en met augustus, van 10. Het is mogelijk je hiervoor in te schrijven in De Tuinkamer (Houtkamp 3 Harderwijk). De workshop gaat door bij ten minste één deelnemer. Ter plaatse zijn kleine stenen te koop voor ongeveer euro.


Na ontvangst met koffie en thee gaan we aan de gang. How to make a CHOCOLATE BOWL using a balloon How To Cook That by Ann Reardon - Duration: 8:58. De familie heeft gekozen om bij DeDikkeDames.


Workshop - Speksteensnijden. Een leuke en eenvoudige vorm van beeldhouwen is het bewerken van speksteen (zeepsteen), deze zachte steensoort is eenvoudig te bewerken. We gaan een brok speksteen (zeepsteen) bewerken.


Bij voldoende deelname en mooi weer wordt er een workshop speksteen bewerken gegeven. Eerst zoeken we een steen uit, we proberen daarin al een vorm . Er is informatie verkrijgbaar over de 12-weekse cursus boetseren die start in september en januari en informatie over de workshops speksteen bewerken en boetseren met zelf hardende Plusklei, die gedurende het hele jaar worden gegeven met open inschrijving op een bepaald aantal zaterdagmiddagen, klik workshops. Beeldhouwen, workshop beeldhouwen, beeldhouwweeken cursus bij Ingrid Rekers in Scheveningen, Den Haag.


Je kunt beelden maken van steen of hout. Maar een beeld maken in was om het in brons te laten gieten of een portret boetseren kan ook.

Heb je zin in een leuke creatieve middag ? Op vrijdag mei is er een workshop speksteen bewerken met een luxe lunch van 12. De kosten voor deze middag zijn 5euro p. Inhoud workshop : Ik leer je in deze workshop iets over verschillende soorten speksteen. Nini Hakkers van praktijk Vedere en Wendy Bosch van atelier Thee-kenen en schilderen organiseren weer een workshop speksteen bewerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts