dinsdag 26 september 2017

Eetcafe middelburg

De beste restaurants in Middelburg , Nederland. Lees TripAdvisor- reizigersbeoordelingen van de beste restaurants in Middelburg en zoek op prijs, locatie en meer. Eetcafe De Geere, Middelburg : Bekijk onpartijdige beoordelingen van Eetcafe De Geere, gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr.


Uit eten in Middelburg ? Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?

Welkom bij Cafe de Geere. EETCAFÉ DE ZWARTE RUITER OP T WITTE PAART Gezellig uit eten in een zeer ongedwongen sfeer? Dan ben je bij de Zwarte Ruiter op het Witte Paart aan het juiste adres.


Gelegen aan het Damplein, naast een van de leukste hotels van Middelburg , fluistert dit restaurant zijn verhaal. Het leukste restaurant van Middelburg ! Vergaderarrangementen inclusief lunch Partijen en recepties Catering High Tea Uw eigen verjaardag Al uw overige . Lekker uit eten in Middelburg ? Ontdek de beste Eetcafe restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak.

Lees recensies en reserveer direct! Onze zaak is gevestigd in één van de oudste panden van Middelburg. In dat jaar is er een grote stadsbrand geweest waardoor een groot deel van Middelburg is plat . Een markt is een verkoopgelegenheid die op een plein of in een straat wordt georganiseerd en waar marktlieden op (huur)kramen of in (eigen) verkoopwagens waar aan de man proberen te brengen. Het woord markt is afgeleid van het Latijnse woord mercatus, hetgeen markt en handel betekent. Daar staan we dan, even een biertje voor de zenuwen.


Zometeen horen we op welke plaats we zijn geëindigd in de Misset Café top 100! Het grand- café is een heerlijke plek voor koffie, lunch, borrel en diner. Bij mooi weer is het grote tuinterras de zonnigste plek van Middelburg.


Er is volop speelgelegenheid voor kinderen. In de Kloveniersdoelen kunt u met kleine en grote groepen borrelen, lunchen en dineren. In overleg met u maken wij uw receptie, feestje, . Café Bommel is gevestigd in een monumentaal pand uit de 16e eeuw op het westelijkste puntje van de Markt in Middelburg , naast het historische Stadhuis. Oorspronkelijk heette de herberg en het . Wij bevinden ons aan de Rotterdamsekaai dichtbij de haven van Middelburg en een kleine minuten wandelen van het centrum van Middelburg. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in ons restaurant.


Gevestigd aan de Markt in het historische centrum van Middelburg in een pand uit de 18e eeuw.

In de zomer is het aangenaam toeven op ons riante terras, uitkijkend over het . Délifrance Middelburg Marieke Maas T. In het hart van de historische binnenstad van Middelburg vind je De Mug. Een sfeervol café restaurant, waar iedereen zich thuis voelt en altijd wat te doen is. Check onze agenda op onze FB pagina.


Laat je verrassen door de uitgebreide menukaart met heerlijk bourgondische gerechten, de ruime keuze uit mooie wijnen en . In het historische centrum van Middelburg , vindt u restaurant Scherp. De plek om te genieten van Zeeuwse streekproducten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts