maandag 11 september 2017

Radio 538 frequentie auto

Check hier op welke frequentie of welk kanaal 5bij jou in de buurt is te beluisteren. Radiofrequenties Radio 538. Alphen aan den Rijn 102.


Omroep Zeelan Vlissingen, 0. Qmusic Limburg, Weert, 1. Ik kan het nergens vinden.

Weet iemand wat de frequentie is? De frequenties van Eindhoven. FM BNR Nieuwsradio - 88. Juize is nu alleen via internet te beluisteren.


NUTALENT manager Jens Timmermans is verantwoordelijk voor de coaching en begeleiding en krijgt daarbij . Hieronder is een lijst te vinden, gesorteerd op frequentie. Merk op dat in deze lijst slechts de officiële zenders staan vermeld. Als u een bepaalde zender niet hoort, zendt hij (nog) niet (meer) uit.

Dan zou je bijna gaan denken aan externe storingsbronnen, maar dan zou het in je auto ook zo moeten zijn. Dit betekent dat als je deze auto van de RAI naar Hoogeveen rijdt, je als bestuurder niet meer de FM- frequenties 102. Met dit nieuwe model radio kun je elk radiostation in heel Nederland door de speakers welkom . In onderstaand overzicht vindt u de ethernet- en kabelfrequenties terug.


Dit is een hitzender gericht op jongeren. De grootste nationale en internationale hits. Deze zender heeft zijn eigen top 40. De presentatie is snel en strak.


Vergelijkbaar met: radio 538. Online luisteren: klik hier . Frequenties : klik hier. Tegenwoordig kunnen we op onze autoradio wel 3xzenders opslaan, maar voor die 2x per jaar buitenland. Spaans of Italiaans en de Duitsers werken zelfs nog met UKW. DRM is de wereldwijde standaard voor digitale uitzendingen in de AM-banden, zoals voor radio -omroep op frequenties tussen 1kHz en MHz, het interval waarin de middengolf, de korte golf en de lange . Mobiel internet, bijvoorbeeld in de auto , is daarvoor nog te kostbaar.


Als de overheid dus de huidige FM- frequenties verlengt, toestaat dat bedrijven vier frequenties kunnen verwerven en de clausulering (deels) opheft, laat het de oren hangen . Ping FM stelt zijn frequentie 1FM ter beschikking en gaat onder eigen vlag van 00.

Ik ben zelf fan van Maastricht. Er is op het ogenblik veel te doen over de veiling van de FM- etherfrequenties voor de commerciële radio, die eind dit jaar zou plaatsvinden. In de discussie daarover vliegen termen en . Zo nu en dan moet je de frequentie misschien iets aanpassen, maar dan kun je wel met slechts zenders naar Oostenrijk rijden. De onderstaande zenders draaien allemaal top muziek.


Klik op de radiozender voor de juiste frequentie. Ik wil deze zender graag in de auto luisteren. Wat is de frequentie van 5Ibiza?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts