maandag 25 september 2017

Prijs dieselolie

De Gemiddelde Landelijke Adviesprijs (GLA) van Diesel. COM Alle prijzen zijn BTW inbegrepen n. Samenstelling van de prijs van één liter diesel. De maximale verkoopprijs van aardolieproducten wordt geregeld door een wet: de Programma-Overeenkomst.


De prijs van een liter brandstof bestaat uit vier onderdelen: Kostprijs.

Brandstofprijzen direct bekijken en snel bestellen gaat eenvoudig online op Dieselolie24. Profiteer direct van onze messcherpe dagprijzen! Het verloop van de adviesprijs van Diesel van de afgelopen jaar. Vind goedkope benzine en goedkope diesel in Nederland. Op onze website vindt u altijd de actuele gasolieprijzen.


Naast de actuele prijzen vindt u ook de oude gasolieprijzen in het archief op Interrijn. Hier vind je hoeveel je in diverse Europese vakantielanden betaalt voor een liter diesel.

Bestel nu ook uw dieselolie op Oliehandel. Er wordt aan een applicatie gewerkt waarmee u makkelijk online uw bestelling kunt plaatsen en de. Overzicht dieselolieprijzen. In de bijlagen hieronder, kunt u tot jaar terug de overzichten van de dieselolieprijzen downloaden. De gemiddelde prijs van dieselolie is in december met bijna procent gestegen.


Door de oplopende olieprijs is er vanaf half december sprake van een grotere stijging. Per januari zijn de accijnzen met € gestegen tot € 48per 1. De benzine, diesel en LPG prijs bestaat uit accijns, btw, productiekosten en marge. Bekijk hier hoe de prijs per liter is opgebouwd. Er zijn grote prijsverschillen in Europa voor benzine en diesel. De goedkoopste landen voor benzine en diesel zijn doorgaans Luxemburg, Oostenrijk en Tsjechië.


In Nederland en Italë is benzine en diesel een stuk duurder. De prijzen voor benzine, diesel en LPG in Luxemburg. Actuele benzineprijs Luxemburg.


De dieselprijzen zijn volgens opgave van BP Nederland (BP Grootverbruikersprijzen).

Product, Hoeveelhei Prijs excl. Informatie over prijzen van diesel inAustralia - prijzen volgens officiële bronnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts