vrijdag 8 september 2017

Ophoogzand friesland

Ophoogzand in Provincie Friesland. Kijk hier voor meer informatie! Cunetzand conform RAW, voor aanvullingen onder terreinverhardingen. Drainagezand conform RAW, voor goede werking van drainage in diverse toepassingen.


Sportveldenzand in diverse graderingen, vooraf onderzoeken op geschiktheid. Koop voor € 5per stuk.

Het is meestal niet geschikt als bijv. Dit is voor ophoging en onder bestrating geen probleem , maar het is ni. Voor alles bent u bij ons aan het juiste adres.


Ons zand is afkomstig uit de Beneden Rijn en de Grensmaas en wordt. Per per halve kuub € 150. Deze prijzen gelden enkel bij afhalen ! Wij laden met een shovel.


Uw zand koopt u bij Kamstra Steenhandel in Friesland.

Attema Heeg is een middelgroot loon- en aannemingsbedrijf dat al meer dan jaar actief is in het Zuid-Westen van Friesland. Goedkoop ophoogzand kopen met snelle levering door heel NL! In bigbag of losgestort. Verder zouden wij ook het transport voor u kunnen verzorgen, wij leveren zand in Friesland , Groningen, Drenthe, Noord-Hollan Overijssel, Gelderland en Flevoland. Maar als u zand nodig heeft in andere provincies laten wij u niet in de steek en kunnen wij u natuurlijk ook van dienst zijn.


Dus heeft u zand nodig schroom . Bestel gemakkelijk en snel uw. Straatzand wordt ook wel spuitzan zeezand of ophoogzand genoemd. Mede door deze ervaring, kunnen we u een zeer concurrerende zand prijs aanbieden, ook wanneer het straatzand bezorgd dient te worden in Hoorn. Bij Rouwmaat bent u aan het juiste adres voor het afnemen van zwarte gron straatzan ophoogzand of backfillzand. En dit alles zonder meerkosten.


De transportkosten blijven dus eenmalig € 400. Levering specifieke werkdag? Het kan bij de zandwinning van Roelofs in Heerenveen! De zandwinning is gelegen aan de Tjonger, ten zuidoosten van Heerenveen.


Zand kopen in Friesland ? De locatie ligt ten oosten van de rijksweg Anabij de kern Oldeholtwolde. De zuidelijke grens wordt gevormd door de Stelweg en de noordelijke .

ZAN GRON OVERIGE, BIG BAGS. Alle materialen zijn ook leverbaar in handige Big Bags. Een Big Bag bevat kuub en kost 15 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts