donderdag 14 september 2017

Vorstbeveiliger schuur

Deze vorstbeveiliger is ook erg bruikbaar als basisverwarming in de caravan. Door zijn kleine formaat is hij handig en makkelijk op te hangen in kleine kelders en schuurtjes. Zoals de naam het al aangeeft, beveiligt het je schuur , garage of berging tegen vorst.


Het kacheltje beschikt namelijk over een thermostaat zodat de gewenste temperatuur gehandhaafd blijft. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld in de . De vorstbeveiliger schakelt automatisch zijn verwarmingselement in als de ruimte-temperatuur lager is dan de ingestelde temperatuur.

Het inschakelpunt is met een draaiknop traploos instelbaar. Problemen door winterkou ontstaan o. IP-handleiding: incl. Kijk voor alternatief met meer vermogen bij.


Deze elektrische convectorkachel is namelijk een vorstbeveiliger die ervoor zorgt dat de temperatuur in kleine ruimtes goed is. Vorstbeveiliger 4Watt. Deze Eurom vorstbeveiliger kunt u gebruiken in kleine ruimtes, maar mag niet gebruikt worden in vochtige ruimtes zoals een badkamer.


De heater heeft een capaciteit van 5watt. Vind vorstbeveiliger op Marktplaats.

Ik ben me ervan bewust dat een dergelijke discussie al eens aan de orde is geweest, maar daar betrof het niet een complete installatie in een schuur. Voor iedereen een voordeel. Je garage of schuur verwarmen? Een mobiele petroleumkachel is een ideale warmtebron voor snelle en zuinige verwarming in de garage of schuur. Qlima Laserkachel houdt ruimtes vorstvrij.


Ingebouwde vorstbeveiliging bewaakt de temperatuur. Voorkom bevriezing van schuur , garage, kas of werkplaats. De EUROM CK401IP zorgt ervoor dat de temperatuur niet onder het vriespunt daalt. De CK401IP is spatwaterdicht en zeer energiezuinig en hij is voorzien een thermostaat. Dit een beetje afgekeken van mijn ervaring met het bouwen van computers, ik heb geen kennis van thermodynamica :) qua verwarming wil ik een simpel elektrisch kacheltje plaatsen met vorstbeveiliging , maar opgewarmde . Wilt u uw waterleidingen in de garage, schuur of stal geheel automatisch beveiligen tegen de komende vorst?


In onze leiding winkel bieden wij voordelige verwarmingslinten aan van diverse lengtes. Hiermee behoren bevroren leidingen definitief tot het verleden! Bij ons kunt u thermalint verwarmingslint . Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld.


Ideale vorstbeveiliger om uw schuur of vogelverblijf dooi te houden. Professionele verwarming voor uw woning, schuur of werkplaats .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts