donderdag 21 september 2017

Linido douchestoel

Aanpassingen aan veranderende behoefte mogelijk, materialen zijn bestand . Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Vind linido douchestoel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Linido douchestoel opklapbaar wandmontage met armleuningen. Bekijk ons aanbod zitjes en stoelen en shop online of bezoek de showrooms.

Ruime keus en goede service! Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. De douchestoel Linido is een douchestoel van top kwaliteti.


De wand dient wel geschikt te zijn voor muur montage. De Linido Douchestoel Opklapbaar bevestigd u eenvoudig aan de muur. Biedt comfortabele, veilige en praktische ondersteuning in de douche.


De Linido opklapbare toiletbeugel biedt niet alleen steun tijdens het gaan zitten op en opstaan van een toilet of douchezitting, maar ook bij zijwaarts overschuiven, bijvoorbeeld vanuit een (rol)stoel naar het toilet.

De beugel is waterbestendig en kan zwaarder belast worden dan bijvoorbeeld een armlegger van een . Online thuiszorgwinkel met uitgebreid aanbod ADL hulpmiddelen en thuiszorgproducten. Zitting en rugleuning HT-bekleding. Afzonderlijk opklapbare armleggers, ergonomisch vormgegeven.


Idem als hierboven maar met zithoogte 4mm. Tevens leverbaar met zwenkwielen 1mm . Dit wordt geboden door de rugleuning en armleggers. De opklapbare armleggers zorgen ervoor dat u veilig kunt gaan zitten en opstaan. De zitting is eveneens opklapbaar en neemt hierdoor weinig ruimte in beslag. Stabiele douchestoel van Linido 5mm.


Ideaal voor in de douche, voor het zitten bij de wastafel o fals steun bij het aankleden. Linido elektrisch kantelbare en in hoogte verstelbare douche- en toiletstoel! Linido hoog-laag kantelbare douche en toiletstoel elektrisch Deze elektrisch kantelbare douche- toiletstoel vermindert. Bestellen op rekening mogelijk!


Alle afbeeldingen tonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts