woensdag 6 september 2017

Extraflame viviana prijs

Absolute veiligheid die de warmte van de vlam u kan geven. Extraflame Viviana Plus geeft de mogelijkheid om een extra ruimte te verwarmen door middel van een kanalisatiesysteem tot meter. HRP Fabrieksinstelling Fabrieksinstelling. ARS Automatische opstart. Nadat alle controles zijn uitgevoerd wordt de pelletkachel automatisch opgestart na een stroomuitval.


NORDICA EXTRAFLAME VIVIANA EVO.

Prijs per maand: € 3x maand excl. Gespreide betaling per maand is mogelijk). Vind extraflame op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Nu met €5extra Subsidie van de overheid!


Oftewel: twee voor de prijs van een! Supersympatieke gasten totdat de bestelbon getekend was. Van toen af was ik een nummer.

De kachel heeft een maand gebrand en toen was het over. Afmetingen: 4x 8x 4mm. Mijn voorkeur heeft echter een CV pelletkachel. De ventilator en aslade zijn ook van gietijzer voorzien en houdt de warmte langer vast maar geeft de warmte voor langere tijd af.


Gietijzer is vormvast dankzij de hoge warmtespanningscoëfficientie. Keramische glas is hittebestendig tot 7° c. Nordica Extraflame Viviana kw. B, en is uitgerust met een afstandsbediening en ruimteventilator.


De kleuren: zwart, beige en . Vermogen: - 1Kw. Kleur: Bordeaux, Perkament, Zwart. Benieuwd naar de prijs van dit product? Pellet stove with ducting system, painted steel covering and top in majolica. Deze pelletkachels staan te branden bij mijn klanten.


Pelletkachel VIVIANA is door testaankoop aangeduid als beste koop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts