dinsdag 19 september 2017

T174a koekoek

Dé oplossing voor luchttoevoer beneden maaiveld. De T1koekoek is geschikt om diep de grond in te gaan en om makkelijk en flexibel ventilatie in de kruipruimte aan te brengen. De koekoek kan worden geleverd met . De onderzijde van de koekoek is gedeeltelijk open zodat eventueel regenwater aan de voorzijde van de. T174-B koekoek is minder diep en niet stapelbaar zoals de T 174-A Koekoek.


Bevestiging gebeurt door middel van een aluminium beugel.

De oplossing voor luchttoevoer beneden het maaiveld. T174-A koekoek , vooral voor kruipruimteventilatie. KOEKOEK T174-A RVS ROOSTER T174-A 010. T1koekoek, vooral voor kelderventilatie, haard systemen en kruipruimteventilatie. Kelderlichtschacht Kelderlichtschachten zijn de grote variant op voornoemde koekoeken.


Deze schachten worden toegepast bij kelders waar lichttoetreding van belang is . TILMAR T174-A Koekoektype - ondergrondse-ventilatie. Dit product is niet op voorraad.

Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. T 1Ross ventilatieschacht. De Ross ventilatieschacht is een alternatieve oplossing voor ventilatie in kruipruimten, kelders en andere ruimten beneden . T1RVS inmetselbakjeDit ventilatiebakje is geheel van RVS-3gemaakt voor een. T174-a koekoek met kunststof rooster.


T 174-B koekoek In tegenstelling tot de T 174-A koekoek is deze koekoek minder diep en niet stapelbaar. De buis wordt niet meegeleverd. Omdat vloeren van gebouwen tegenwoordig dik zijn uitgevoer is de Tilmar koekoek T1voortaan leverbaar met een hoogte van 4mm en zijn ook dieper gelegen plaatsen goed te ventileren. Door bakken te stapelen zijn zelfs nog grotere hoogten mogelijk.


Uitwerking conform tekening en foto. Gedetailleerde omschrijving: Wij willen graag ventilatieroosters plaatsen tbv ventilatie van kruipruimte. Het betreft de Tilmar koekoek T174-A. Graag twee aan de voorzijde van ons huis en aan de achterzijde. De roosters kunnen dus NIET in de gevel bevestigd worden, maar moeten daarvoor op de . Rol oplegdrukvilt mtr.


Vloerventilatie koppenrooster waalformaat. Rooster Teeth, T174-A koekoek - Tilmar Bouwspeci, MBO College Airport - rooster.

De t1koekoek is geschikt om diep de grond in te gaan en om makkelijk en flexibel ventilatie in de kruipruimte aan te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts