dinsdag 26 september 2017

Kal fire storing

Kal - fire kwaliteitsnormering. Veiligheidsinstructies installateur. Vóór het installeren moet u eerst de gasvoorzieningen conform de voorschriften uitvoeren.


Het risico hiervan ligt volledig bij de. Zij staan u vakkundig te woord en zorgen voor een deskundige installatie van onze haarden. Afhankelijk van het type product, krijgt u op een Kalfire -haard tot jaar garantie.

Uw Kalfire -dealer is ook uw eerste aanspreekpunt, mocht zich een storing of defect voordoen. Daarbij kan hij altijd terugvallen op de expertise van . Deze storing wordt niet automatisch hersteld. Transportkosten zijn voor rekening van de gebruiker. Mocht de installateur de storing zelf . Alle rechten zijn voorbehouden.


Hallo, ik heb ook dezelfde storing met code f 07. FIlm ter begeleiding bij de handleiding.

In een kort fragment worden de belangrijkste functies van de. U wilt genieten van een gezellig haardvuur, maar uw gashaard doet het niet? Natuurlijk helpen wij u als erkend installateur inschakelen graag om de storing te verhelpen. Toch is een bezoek van . De Fairo ECO-prestige mag enkel.


Een te hoge temperatuur kan storing veroorzaken aan de regelapparatuur van de haard en aanleiding geven tot een storingsmelding in het display . Kalfire is niet verantwoordelijk voor het niet opvolgen van de voorschriften en of gevolgschade als gevolg van een foutieve installatie. De gashaard mag enkel door een. Resetten van afstandsbediening (nieuwe afstandsbediening ) of in geval haard geen communicatie heeft.


Vérifiez en premier si vous êtes dans le “menu de base”, sinon appuyez sur la . DE GARANTIE IS NIET VAN TOEPASSING IN DE VOLGENDE GEVALLEN : 27. Helaas hebben wij dezelfde ervaring met een gashaard van kal - fire. Alles door een erkend installateur aan laten sluiten om geen enkel risico te lopen. Ook bij ons lagen de glassplinters en scherven door . Moch het zijn dat u een storing heeft, kijk bij tips of neem contact op met onze technische dienst om een afspraak te maken.


Heeft een gashaard ook onderhoud nodig? Een gashaard heeft evenals elk verbrandingstoestel jaarlijks een onderhoudsbeurt nodig. De afbeeldingen vindt u achterin dit boekje in de bijlage.

U dient deze installatiehandleiding volledig en zorgvuldig te lezen en te gebruiken, alvorens u dit toestel installeert. Storing van sfeerhaard kan gereset worden. Een actie is bezig (b.v. sfeerhaard wordt ontstoken).


Netspanningssteker van de sfeerhaard zit verkeerd om. Batterijen zijn bijna leeg (symbool knippert). Van Benthum is ht vertrouwde adres wanneer u op zoek bent naar een haard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts