donderdag 4 september 2014

Bimetaal thermometer

De betekenis waarin de term het meest gebruikt wordt, is in metalen met verschillende uitzettingscoëfficiënten, om thermostaten en thermometers te maken. Er zijn echter ook heel andere toepassingen van . Het metaal dat het meest uitzet komt in de buitenbocht. Een bimetaalthermometer werkt omdat de twee metalen niet evenveel uitzetten.


Euro-Index heeft een uitgebreid gamma bimetaal thermometers.

Onder andere schoorsteenthermometers, luchtthermometers, buisklemthermometers en bimetaal thermometers met messing huls, inox huls en lashuls. Uitleg bimetaalthermometer. Het meetelement van de bimetaal thermometer is een snel reagerende bimetaal spoel.


Het is vervaardigd uit twee koude-gelaste metalen strips met verschillende thermische expansie coëfficiënten en roteert in verhouding tot de temperatuu. FISCHER BIMETAALTHERMOMETER EENVOUDIG BESTELLEN BIJ AIRSAIN. Analoge weergave van de temperatuur met deze klassieke thermometer.


Op zoek naar een bimetaal thermometer ? Kijk dan snel verder in het ruime assortiment van Emvo Techniek.

Bimetaal thermometer tbv Kemper Multi-Therm, Multi-Fix en Multi-T-Stuk, ø 50mm. Wij kennen een grote voorraad! Deformatiethermometer waarbij het temperatuurgevoelige element bestaat uit een stuk bimetaal.


Dit is een, meestal gebogen, strook van twee op elkaar bevestigde strippen van metalen met een verschillende uitzettingscoëfficiënt. Bij verandering van temperatuur verandert de strook van vorm, . Vóór de installatie, inbedrijfstelling en het gebruik moet u zich ervan verzekeren dat de correcte bimetaal - thermometer gekozen is met betrekking tot meetbereik, uitvoering en specifieke meetvoorwaarden. De compatibiliteit van de delen van de procesverbinding.


Messing voeler aan onderzijde met afneembare dompelbuis. Econ bimetaal thermometer. Toepassingsgebied Algemene industrie. Diameter : 6 8 1mm. De ronde behuizing is gemaakt van verzinkt staal.


Het kunststof venster is bevestigd met een klemring van vernikkeld staal. Deze modellen zijn verkrijgbaar met een kastdiameter van tot 1mm en een meetbereik tot maximaal 1°C. WIKA-gebruiksaanwijzing bimetaalthermometer.


Deze tekens geven u informatie, aanwijzingen of tips. Dit symbool waarschuwt u voor handelingen die schade aan personen of het apparaat .

De bimetaal thermometers zijn geschikt voor verwarming, sanitair, distributiesystemen en vloerverwarmingsverdelers. Het bimetaal bestaat uit twee vast met elkaar . Een elektronische thermometer werkt met een NTC. Een NTC laat meer stroom door als de temperatuur stijgt. Meestal wordt de temperatuur op een display weergegeven.


Bimetaal wijzerthermometers zijn eenvoudig in het gebruik, het zijn prijsgunstige instrumenten die gemakkelijk binnen het bereik vallen van een bescheiden budget. De thermometers zijn ideaal voor dagelijks gebruik in een breed scala van toepassingen, d. C Aansluiting: axiaal of radiaal. Nauwkeurigheid: klasse 0 . Bekijk ons assortiment Bimetaal - thermometer (3artikelen). Je kunt uitleggen hoe een vloeistofthermometer werkt.


Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts