woensdag 10 september 2014

Airco afpersen met perslucht

Droge perslucht kan ook, maar wel uit een cilinder, en niet van een compressor die bevat namelijk olie en water! Kunt u mij vertellen met hoeveel bar je een airco -installatie moet afpersen ? Vacumeren doen we na het afpersen en het verhelpen van eventuele lekken. Na het vacumeren kan het systeem weer worden gevuld. Wanneer het vacumeren wordt overgeslagen dan is er kans op het .

Zoals de vraag zegt, wat is een airco afpersen ? Gaat hier om een airco van een auto. Zeer klein lek in de condensor van een split- airco als gevolg van ja vul het maar in, mechanische. Afvoerbewijs koel- en airconditioningsinstallaties en apparatuur.


Als aan het einde van de . Echter kon de man geen lekkage vinden en heb ik de auto weer meegenomen, omdat de airco het na het vullen weer deetot afgelopen week…weer het zelfde euvel…de airco (pomp) slaat wel aan,maar in het midden van het dashboard hoor ik een blazend geluimaar geen koude lucht ,warschijnlijk . We hebben zelf gedemonteerd en gemonteer zijn daar vervolgens naar toe gereden om de boel eerst te laten afpersen en daar bleek een berucht stukje leiding ook.

Je kan wel vragen wat ze berekenen om de airco weer in bedrijf te stellen nadat je zelf die condensor vervangt. Verdamper uitwendig reinigen. Airco -installatie controleren. Diagnose stellen bij storing.


Koudemiddel aftappen, voorafgaand aan reparatie. Controle van de installatie op lekkage d. Vacumeren en afvullen met de juiste hoeveelheid koudemiddel van de installatie. Helaas zijn er genoeg mensen. Geen koude luchtstroom airco ? F-gassen-procedures-verkort-voor-technicus.


Het vacumeren heeft als doel ervoor te zorgen dat de stoffen die niet in de leidingen horen te verwijderen, waarbij er gedacht kan worden aan stikstof, maar ook aan de lucht in de leidingen en eventueel vocht. De installateur zal eerst de leidingen afpersen met stikstof om deze te kunnen controleren op eventuele zwakke . Nadat een installatie is aangeleg moet deze worden afgeperst om de waterdichtheid vast te stellen. Huishoudwaterinstallaties mogen ook met huishoudwater worden afgeperst. De methode van afpersen is afhankelijk .

De zekering voor de airco (15A) is intact. Maar vooral afpersen voor een half uur geeft een goede indicatie. Ik wou vandaag mijn airco aanzetten maar er kwam helaas alleen warme lucht uit. Er zal een verstopping in het systeem zitten o. Koop of Verkoop lekkage op Marktplaats.


Afpersen van het systeem met droge stikstof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts