vrijdag 12 september 2014

Nefit trendline storing geen warm water

Deed het eerst geweldig, maar nu moet je de warme kraan bij herhaling op nieuw aanZetten om warm water te krijgen. Maar ik loop na veel testen en inlezen helaas vast. Het gaat om de volgende ketel. Waardeer dit antwoord (7)Misbruik melden.


Hij geeft geen storingscode.

Een voorkomend probleem, welke geen storingscode geeft, is de driewegklep. Een gevolg hiervan kan zijn dat de radiatoren te warm worden of dat er weinig warm water is. Om deze storingen op te lossen is de hulp en kennis van een vakman nodig.


Voor opzoeken van storingscodes : klik hier. Zodra een storing is opgetreden, wordt het cv- toestel om veiligheidsre- denen uitgeschakeld en vergrendeld. Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over nefit in de categorie Verwarmingsbedrijven. Dit is natuurlijk zeer vervelend en dient opgelost te worden.


In sommige gevallen kun je de storing zelf oplossen, daarbij helpen wij je graag.

Maar natuurlijk kun je bij Geas Energiewacht altijd terecht met storingen. Heeft u geen warm water meer? Deze storingen hebben ons vertrouwen in de duurzaamheid van de ketel behoorlijk doen afnemen.


Je kan de boiler eventueel resetten. Soms werkt het ook met een warmtewissel. Nefit staat voor zekerheid. Indien je volop warm water hebt gebruikt, en terwijl staat je CV op, kan het zijn dat je boiler even leeg gelopen is of dat de wisselschakelaar zich volledig op de verwarming heeft gericht. Als je zelf niet weet hoe je de ketel moet resetten, blijf er . De meest voor de hand liggende storing is in dit geval dat het signaal van de thermostaat niet bij de ketel aankomt.


Dit zou kunnen door een slechte verbinding bij de aansluitpunten, maar het kan ook een kabelbreuk, ergens onderweg, zijn. Het volgende probleem doet zich voor: we hebben, als we warm water pakken of douchen, vrij weinig warm water. Als ik alleen koud water pak, dan staat er een behoorlijke kracht op de straal, dus het probleem lijkt me niet in de diameter van de koperen buizen te zitten.


Ook zit er geen rubbertje oid. We hebben dan geen warm water en de verwarming schiet aan, terwijl hij niet aan staat op Toon. De ketel heeft zeer recent nog een onderhoudsbeurt gehad. Melding op de ketel is dat de brander niet .

Gebruikersinstructie hr-toestel. Om dit product ook op de langere termijn. Plaats en gebruik geen ontvlambare materialen zoals papier, oplos- middelen en verf in de buurt . TrendLine AquaPower Plus II (CW6). Het toestel voor ultiem comfort en warm water op meerdere plekken tegelijk.


HRC (Hoog Rendement Combiketel): cv-toestel met geïntegreerde warmwatervoorziening ,. CW (Comfort Warm water ): onafhankelijk prestatielabel warmwater. Indien nodig ontluchten en CV-installatie weer bijvullen met water bijvullen tot max bar. De radiatorkranen staan niet open. Controleer of alle radiatorkranen open staan.


Er lekt warm water uit èèn van de waterkranen in de douche, keuken , enz. Kraan goed dicht draaien tot er geen water meer uit komt. Sinds een half jaar de Trendline HRC Combi op zolder geinstalleer nadat mijn Valliant HRC geen warm water meer wou geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts