maandag 22 september 2014

Zalmschouw te koop

Alles voor de watersport kopen of verkopen doe je via Marktplaats. Nieuwe en tweedehands boten vind je op Marktplaats. Vind zalmschouw op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.

Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media , adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren . De huidige staat is de nieuwstaat. Ligt bij ons in het schiphuis.


Stalen dekschuit meter, 9. Staat op de kant van de . De buitenkant is donker blauw gespoten, over de gehele boot stahoogte. Mooi verzorgde ijzeren zalmschouw , motor hanomag KW, stroomgroep 2V zonnepaneel enz.

Indien meer info gelieve te bellen. Lengte meter Breedte meter. Wij hebben diverse exemplaren te koop , tel. Beste heer Overeijnder, deze zijn niet meer op voorraad. VOOR MEER INFO OF BEZICHTIGING,BEL OF MAIL.


De vorm van het slanke, vloeiende achterschip hangt samen met de eisen van de visserij voor het gemakkelijk binnenhalen van het net. Groot bed en kastruimte, stahoogte onder de huik. English Information below.


Tent is geheel afneembaar. Voorop de neus is een camara verwerkt voor extra zicht. We rijden via Zwolle om naar een zalmschouw te kijken die te koop aangeboden wordt.


Zalmschouw 9Jaap Te Koop Vraagprijs: van € 12. Het blijkt wat voor ons te zijn, niet origineel maar wel een leuk scheepje die stevig in het ijs vast ligt. Zaterdagmei is het dan zo ver.


Ik ga samen met Jan de MD1ophalen in Zwolle. Na wat problemen om de zalmschouw in de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts