donderdag 25 september 2014

Zwarte stalen douchewand

Zwarte stalen douchewand. Ben jij ook opzoek naar een upgrade voor je badkamer? Denk dan aan stalen douchewanden. Toe aan vernieuwing in je badkamer maar nog niet zeker wat je zoekt? Al nagedacht over een stalen douchewand ?

Wij maken ze graag voor je. Altijd op zoek naar nieuwe producten. Op basis van de vraag van onze klanten hebben wij een wel . Met een stalen douchewand (de DEK-design Wall) wordt de badkamer bijzonder stijlvol en onderscheidend. Bovendien zien we het zwarte accent van de stalen douchewand terug in de fraaie nissen.


De kleurstelling van deze badkamer, zwart met grijs, combineert erg mooi. Om de badkamer heerlijk ruimtelijk te houden, .

Heb je schoenen die je niet meer draagt? Op Marktplaats zijn ze zo verkocht. Badkamer compleet samen stellen tegen MEGADUMP prijzen ! Megadump barneveld in keer klaar op adres voor uw complete badkamer of tegelvloer. Alles mega snel uit voorraad leverbaar! De wanden hebben een stoere en robuuste uitstraling en geven de ruimte een mooie industriële sfeer.


De wanden worden geheel naar wens en smaak op maat gemaakt en worden aan de muur of vrijstaand . Een zwart mat geraamte die de natte zone moet afscheiden van de droge zone. Bakstenen zijn wel mooi, maar niet praktisch bij het schoonmaken van de wanden. Kortode industriële stijl heeft het moeilijk om gebruik te maken van de typische passende materialen in de badkamer.


Gelukkig is er een ding dat wel kan, wat dan ook veel wordt toegepast: stalen douchedeuren in de . De industriële look is al een tijd in. Tegenwoordig zien we de stalen deuren niet alleen terug in de woonkamer, maar ook in de kleinere ruimtes in huis, zoals de badkamer. De douchewand is gemaakt van hoogwaardig veiligheidsglas dat jarenlang mooi blijft en antikalk-behandeld is.


Het zwarte stalen frame is de designradiator die voor een aangename badkamertemperatuur zorgt.

In het frame is bovendien een handdoekhouder geïntegreerd: voor een warme handdoek binnen handbereik . Een douchewand met stalen frame vind ik niet alleen heel erg mooi, maar je badkamer lijkt hierdoor ook veel ruimtelijker dan dat je hier een betegelde muur zou plaatsen. Laat dit zwarte staal terugkomen in de rest van je badkamer door bijvoorbeeld zwarte kranen te gebruiken. Lees hier meer over in mijn . Deze pin is ontdekt door Zoë Clinckspoor. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Met het grootste gemak een mooie douchewand voor een betaalbare prijs!


Wij zijn gespecialiseerd in de trend van dit moment en dat. De glazen doucheplaat en het stalen frame zijn altijd 2centimeter hoog. De plafondbevestigingen zijn in hoogte verstelbaar zodat het product perfect in de badkamer past. De breedtematen zijn als volgt: 1centimeter, 1centimeter, 1centimeter, 1centimeter en 1centimeter.


Luxe, klassiek, landelijke nostalgische industriele douchewand of douchedeur van zwart staal , op maat gemaakt. Uw badkamer wordt zeer stijlvol en onderscheidend! Deze maatwerk stalen douchewand of douchedeur wordt gezandstraal dubbel gepoedercoat en is v. Een stalendeur is een kozijn loze deur, die goed tot zijn recht komt in ruimtelijke, moderne interieurs, waar de deur voor een industriële “uitstraling” zorgt. Ook is het mogelijk, tegen meerprijs, het glas te laten vastzetten met donker grijze of zwarte stopverf om het authentieke uiterlijk te benadrukken. Blauwstaal trapbekleding.


Stalen wand met taatsdeuren. Grote stalen taatsdeuren Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts