vrijdag 19 september 2014

Faber opti myst 500

Dit geeft je nog meer gemak. Ideaal als je de cassettes aan elkaar wilt schakelen voor een groots effect. Het vuurbeeld blijft prachtig . Snelle levering en achteraf betalen!


Het beproefde Opti - Myst principe is niet nieuw en de vrij te plaatsen cassettes ook niet.

Klein, handig, mooi, koppelbaar en nog makkelijker in te bouwen. Koop hem bij kachelsenhaardenwinkel. De serie is verkrijgbaar in formaten en hebben de mogelijkheid van koppeling aan een vaste wateraansluiting. De haarden zijn schakelbaar waardoor het vuurbeeld . Deze waterdamp sfeerhaard is verkrijgbaar in een 5(x cm) en een 7variant (7x 36cm).


Beide uitvoeringen zijn alleen verkrijgbaar met een decor houtset. Hierbij wordt gebruik gemaakt van ultra-fijne waterdamp.

Op deze waterdamp wordt de kleur van de vlammen geprojecteerd. Omdat de waterdamp in beweging is, krijg jij het gevoel dat je . Levenslange garantie op een prachtige aankoop! Hierdoor blijft het vuurbe. Veilig online betalen en snel geleverd! Bezoek ook onze showroom!


De grootste collectie betaalbare kwaliteitsmeubelen. Heeft u een woning zonder rookkanaal maar bent u tóch een haardtype. Faber cassette 5opti - myst.


Geen punt, want u kunt diezelfde sfeer in huis halen zonder uw huis te onderwerpen aan een grondige verbouwing voor de aanleg van een rookkanaal. Electrische haarden brengen toch de gezelligheid in huis die u verwacht van een haard. Elektrisch vuur was nog nooit zo mooi. Basket Opti - myst inzethaard instante sfeer. Gratis levering in Nederlan België, Luxemburg en Frankrijk Métropolitaine!


Cassette 4Opti - myst. Deze inbouwkachel heeft de mogelijkheid om direct aan te sluiten om de vaste wateraansluiting.

De cassette 5is eenvoudig te plaatsen met het 3-dimensionale Opti - myst vuurbeeld. Ook kunnen er meerdere aan elkaar gekoppeld worden waardoor het vuurbeeld doorloopt. Kostenlose Lieferung an den Aufstellort sowie kostenlose Rückgabe für qualifizierte Artikel.


Waterdamp, LED-licht en warmte zorgen voor de revolutionaire vlammen! Je hóórt zelfs het geluid van een knisperend haardvuur. Deze haarden zijn vriendelijk voor het milieu, eenvoudig in gebruik, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts