vrijdag 5 september 2014

T mobile storing tv

Geldermalsen tv storing sinds uur vanmorgen. Ze hebben geen idee hoe lang en wanneer het opgelost gaat worden. Bekijk actuele werkzaamheden en storingen bij jou in de buurt.


Werken jouw diensten niet meer goed? Dan kan het zijn dat er een storing is. Dit topic geeft dan antwoord.

Als er een grote regionale of landelijke stor. Loop de stappen door om je problemen te verhelpen. Andere gevolgen van een T-Mobile storing kunnen daarnaast zijn dat de kwaliteit van het beeld erg slecht is, dat het beeld hapert of. Het laatste nieuws het eerst op NU.


AMSTERDAM - T-Mobile heeft maandag ruim negen uur lang te maken gehad met een storing op het netwerk. T-Mobile Televisie is een onderdeel van het T-Mobile Thuis pakket. Concurrenten KPN en T-Mobile helpen Vodafone bij het oplossen van de grote storing die het telecombedrijf sinds vanmorgen in zijn greep heeft.


Vanmorgen vroeg brak er brand uit in een onbemand bedrijfspand in Rotterdam.

Komt er een combi pakket met internet van t-mobile en knippr als tv dienst nu vodafone thuis van t-mobile is? In het panelonderzoek vragen we ruim 11. Elke maand vragen we naar eventuele storingen en de omgang van de provider met die storingen.


Vier keer per jaar doen we onderzoek naar klanttevredenheid. Ook internet, bellen en tv van T-Mobile wordt beoordeeld . Storing 3G-netwerk T-Mobile in zuidoosten. Dat heeft de telecomaanbieder bevestig meldt de NOS. Wilde per juni overstappen van KPN naar T-Mobile.


Dat werd door een grote landelijke storing twee dagen zonder TV en internet. Mobiel geen bereik, tv bevriest één keer per uur en internet instabiel. Daarna op dezelfde zender een a. Van DSL-gebruikers zijn geen gegevens beschikbaar. Op het gebied van telefonie en internet gaat het redelijk, maar verbeteringen zijn wel wenselijk.


Vooral televisiestoringen zorgen voor een minder hoog cijfer: 6. Telefoonstoringen werden weinig gemeld. Klanten geven T-Mobile een voor. Sinds T-Mobile internet, televisie en telefoon overgenomen heeft van Vodafone heb ik steeds storingen.


Soms korte storingen van een paar minuten.

Vorige lag de verbinding er anderhalf uit. Hopelijk een tijdelijke storing. Problemen met Vast bellen of hulp nodig met je mobiel of tablet? Stap voor stap gaan we je probleem oplossen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts