maandag 15 september 2014

Hotfill wasmachine bosch

Deze functie heet hotfill en bespaart jou tot maar liefst procent op de energiekosten. Binnen deze productcategorie leveren wij zowel wasmachines van Bosch , Miele als ASKO. Een reguliere wasmachine heeft een aansluiting op het koude water en zal dat water vervolgens elektrisch verwarmen. Dat betekent dat de wasmachine relatief veel elektriciteit verbruikt, iets dat u kunt voorkomen door gebruik te maken van een warm water aansluiting. Deze sluit je direct aan op de warmwaterkraan zodat de wasmachine zelf het water niet meer hoeft te verwarmen.


Hotfill wasmachines besparen je op deze manier energie.

Onze oude Bosch met externe hotfill mixer is aan vervanging toe. Kan iemand me op weg helpen met het zoeken naar een hotfill wasmachine. Op de een of andere manier geven de zoekmachines allemaal foute resultaten.


Kieskeurig heeft een warmwater sectie maar dat klopt niet. Met hotfill sluit je de wasmachine rechtstreeks aan op de warmwaterkraan. De machine hoeft het water dan niet zelf te verwarmen en dat scheelt elektriciteit.


Een hotfill wasmachine wordt direct op de warmwaterkraan aangesloten. Hierdoor wordt tot energie bespaard.

Overzicht voorwaarden hot-fill wasmachine. Bosch laat zonlicht de was doen Dat de kracht van de zon wordt gebruikt om de was te laten drogen. Op zoek naar bosch hotfill wasmachine huishoudelijke apparatuur?


De beste huishoudelijke apparatuur vind je op VERGELIJK. Door de wasmachine of vaatwasser op het juiste moment met warm water te vullen ( hot fill ) hoeft de machine niet of nauwelijks elektrisch te verwarmen en wordt veel elektriciteit bespaard. Deze techniek kan echter niet met een standaard wasmachine ( kleding).


Deze zijn volgens mij niet geschikt doordat de slangen (max temp staat er bij miele opgedrukt) en klepjes niet geschikt zijn voor warmwater. Lees onze gids over de techniek vandaag nog! Op deze pagina vind je alle wasmachines met een . Diezelfde kracht kan met de huidige stand van de techniek echter ook worden gebruikt voor wat daaraan voorafgaat: de was zelf. Door een solarpaneel te koppelen aan een hotfill - wasmachine , laat Bosch het waswater door de zon verwarmen.


Dat kan tot meer dan procent energie per wasbeurt besparen. Energiezuinig wassen doe je met een hotfill. Net een Bosch vaatwasser Sbv53Mgekocht met warm water aansluiting tot 60gr. Hand- Hotfill ”: wij gebruiken voor de wasmachine warm water uit de zonneboiler mengkraan waar hij net naast staat en laten wij bij 60gr dit via isolatie slang en 40gr zo nodig bij een andere was. Alles over hotfill wasmachines.


Hot-fill wasmachine = wasmachine die zich vult met uw teveel aan warm water van uw zonnecollector.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts