vrijdag 12 september 2014

Wiet prijs per kilo 2016

Ze rekenen bijvoorbeeld zomaar dezelfde gramprijs voor natte, als droge wiet of gaan uit van coffeeshopprijzen. Voor een kilootje Hollands groen betaal je nu nog slechts 1. Dennis (42) is een beetje van het paadje en zijn wiet kwijtgeraakt, dus vraagt ie oom agent of die wil helpen zoeken . Jij hebt over slecht betaalde buitenwiet of jij woont op mars, ik krijg hier in Limburg voor een kilo buitenwiet €70. Meer resultaten van partyflock.

Elke dag opnieuw ontdekt de politie in ons land zeker drie cannabisplantages. Vorig jaar namen speurders om en bij de 400. Voor de telers komt dat neer op een jaaromzet van wel 9miljoen euro.


En dan gaat het alleen om de plantages die we vínden”, zegt . Gezien de huidige straatprijs van 3. Davids planten ruim anderhalve ton opgeleverd. Daar moeten de extra kosten voor elektriciteit (euro per maand) en het arbeidsloon voor enkele weekends knippen .

VERBODEN - De handel in wiet , hash, stekken en harddrugs! Stekken, stuifmeel, sporen,. Wiet , hasj of hasjolie! Verkopen van wietzaden ! In het rapport is ook een berekening gemaakt voor de levering aan alle coffeeshops in Limburg.


Daarvoor is een (geleidelijk opgeschaalde) productie van naar schatting 16. Volgens het rapport kan het wietbedrijf na tien jaar een winst (na afdracht van btw en accijnzen) . In Spanje kost een kilo wiettoppen nu tussen de 1. In Frankrijk schommelt die rond de 2. UTRECHT - Waar de prijs van nederwiet is blijven stijgen, daalde de prijs van geïmporteerde wiet en hasj de afgelopen jaren. Nederland is dat vaak hoger. Dat blijkt uit cijfers van het Trimbos Instituut.


Geïmporteerde wiet is bijna de helft goedkoper dan nederwiet. Lucht die door koolstoffilters werd gezogen voor ze geurloos naar buiten werd geblazen. De netto-opbrengst van tot kilo verkocht hij voor ongeveer euro de gram aan een coffeeshophouder in het zuiden des . Weet iemand hoeveel gram wiet ik krijg van 1plantjes?

P dus per plantje zit je met maand voorgroeien etc etc niet handig duzzz. Hierbij bied ik mijn wel getestte producten aan voor een mooie prijs inclusief directe levering. Canadese Aurora Cannabis – bestemd.


Sommige soorten betaal je bijvoorbeeld euro per gram voor, als je dan gram in elke joint doet en er drie maakt dan is euro voor drie joints niet zo gek. Het kan zelfs euro per gram worden maar dan zou je een kilo moeten kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts