maandag 22 september 2014

Haardscherm antiek

Vind antiek haardscherm op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Denk maar aan een seventies bureau, een art deco lamp, een vooroorlogse vaas, een design tafel of die prachtige retro radio.


Met wat geluk kom je hier eindelijk dat origineel stuk tegen of . Achterhuis heeft een groot assortiment aan haardschermen.

De foto´s hieronder zijn slechts een greep uit onze steeds wisselende voorraad. Op Speurders vind je antiek kamerscherm haardscherm. Onze winkel is het gehele jaar open op vrijdag en zaterdag van 10. Anresto, Leuken 1 tel. In de zomer stond het haardscherm in het kale stookgat ter verfraaiing van de rustende haard.


Wanneer men de haard stookte dan transformeerde het haardscherm tot een prachtige en praktische. Haardscherm replica van een antiek origineel.

Handgemaakt zoals deze vroeger werden vervaardigd. Betoverend mooi is dit antieke haardscherm in zachte zandtinten. Het bewerkte houten frame is bekleed met een zandkleurige zijde-achtige stof. De achterzijde is geborduurd in wat fellere. Prachtig antiek Frans haardscherm , het frame heeft een prachtige patina de stof is in een mooie staat.


Antiek Frans haardscherm. Nederland - voornamelijk koper. We hebben regelmatig antieke haardschermen op voorraad. Informeer naar de mogelijkheden.


Schitterend 19e eeuws Engels haardscherm. Prachtig uniek haardscherm bekleed met dun leer, afgezet met siernagels. Opnieuw gelijmd dus zeer stevig ! Op het leer is een wapen aangebracht.


Eerder veel gebruikt in de zomermaanden wanneer. Een haardscherm kan voor de opening van uw tuinhaard geplaatst worden als bescherming tegen vonken.

Dit antiek vormgegeven haardscherm van Heibi beschermt uw kleding op die manier tegen beschadigingen door het vuur. Zo kunt u veilig bij uw terrashaard zitten. Year: Dimensions: cm. Theme: Country: Language: Type: Person: Designer: Material: Colour: Details: This text has been translated .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts