woensdag 17 september 2014

Tunnelhaard hout aanbieding

Het aanbod aan tunnelhaarden die branden is niet heel groot. Toch hebben de meeste merken er een in hun assortiment. Heel erg mooi om te gebruiken in een room divider omdat dit een doorkijkhaard is (op de foto staat het type zonder doorkijk, van de tunnelhaard is helaas geen mooie foto beschikbaar). Naast het verwarmen van uw huis op een kostenbesparende manier, geeft een inbouwhaard op hout uw kamer een luxe uitstraling. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een tunnelhaard of doorkijk houtkachel.


U kijkt dan van zowel woonkamer als vanuit keuken naar het vlammenspel van de inbouw houtkachel.

AANBIEDING : inbouwhaard Stovax Riva Studio 1. Nu in de aanbieding deze strakke inbouwhaard model Stovax Riva Studio 1. Strakke houtkachel Hase Sendai 1met zijruiten. Dik Geurts Jannik Medium High. Een doorkijk kachel of haard verdeeld ruimtes en toch blijft het een geheel. Kom naar het Experience Center waar de doorkijkhaarden opgesteld staan. Tunnelhaarden brandend op gas, hout of met elektrisch vuur.


Wanders Square Doorkijkhaard.

Doorkijkhaarden zijn er als houtgestookt model en brandend op gas, ook elektrische haarden kunnen als doorkijkmodel worden geplaatst en er zijn doorkijkhaarden die accumulerend zijn. Bekijk hieronder voorbeelden van doorkijkhaarden en tunnelhaarden ter . Uw gepersonaliseerde doorkijkhaard van topkwaliteit. Sfeervol en met tal van opties. M-design heeft de meest kwalitatieve oplossingen in huis! Kalfire- houthaarden zijn ook verkrijgbaar als doorkijkhaard of tunnelhaard.


Met dit type haard maakt u een echt designstatement. U verwerkt de haard in de ruimte zoals u dat wenst. Laat de houthaard bijvoorbeeld inbouwen in een muur en geniet vanuit twee verschillende ruimtes van hetzelfde vuur. Of kies voor een haard . Dru Maestro Eco Wave. Aanbiedingsprijs : Op aanvraag.


Toch lijkt het vaak, dankzij de houtcompositie , alsof het een echte houthaard is. Een groot voordeel van de . Hout inbouwhaard met liftdeur – zonder kader randen – chamotte zwarte achterwand. Spartherm – Varia 2L – 55h.


Deze haard is de enige open haard die op gas en hout gestookt kan worden.

Een sfeerhaard voor elk interieur. Inbouwhaarden zijn namelijk lang niet altijd klassiek, maar ook zijn er veel moderne openhaarden te verkrijgen. Verkerk Openhaarden levert wel en niet afsluitbare inbouwhaarden.


Een bijzondere variant is de tunnelhaard , ook wel doorkijkhaard genoemd. Deze variant wordt geplaatst in een scheidingswan wat ervoor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts