woensdag 24 september 2014

Uponor mlcp buis

Uponor MLCP buis 16x2mm 120m. Zuurstofdiffusiedichte meerlagenleiding toepasbaar voor sanitaire-, koel- en (vloer)verwarmings-installatie. De onderneming is actief in tal van markten in de bouwsector – van woning- en kantoorgebouwen . Diffusiedichte 5- lagenbuis.


Binnen- en buitenlaag van PE-RT.

Daartussen een in de lengterichting gelaste aluminiumbuis met speciale verbindingslagen voor een optimale verbinding tussen kunststof en metaal voorzien van rondom geëxtrudeerde voorgemonteerde isolatie in polyethyleen . De leidinguiteinden zijn met een afneembare afsluitdop volgens DIN EN 8uitgevoerd. Bestaande uit leiding en isolatie. Rondgeëxtrudeerde leidingisolatie van . Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!


U bestelt eenvoudig per meter.

Minimale afname is meter. Als u minder nodig heeft kunt u ook lengtes van meter afnemen. Heeft u een klein stukje nodig, mail ons dan even. De interne aluminium leiding voorkomt het binnendringen van zuurstof, beperkt de lineaire uitzetting en zorgt voor dimensionale stabiliteit.


Het omvangrijke productassortiment . Lengtes vanaf meter, diameters: 14x 16x 20xmm. Uitwendige buisdiameter , mm. Materiaal tussenlaag, Aluminium. In de lengterichting voorzien van overlappend gelaste aluminiumbuis met speciale verbindingslagen voor . Het installeren van leidingen, voor water in de badkamer of het toilet en de gasaanvoer naar de CV ketel of de keuken, werd in één keer een stuk eenvoudiger.


Deze zijn toepasbaar voor alle installatietoepassingen in een verscheidenheid aan situaties in de woning of bedrijfspan zoals kraanwater en. Koop uponor mlcp buis 20xmm. Voor 21:bestel morgen in huis.


Gratis levering op Noord- en Zuid-Beveland. Milieuvriendelijke producten, perfect voor een verbouwing van de badkamer of het aanleggen van vloerverwarming, die .

Het volledige programma maakt de complete installatie vanaf de stijgleiding tot aan de gebruiker mogelijk. Daarbij is de installatie bijzonder eenvoudig en efficiënt. Om een zuurstofdichte buis te garanderen is de aluminium buis in de lengterichting gelast.


UPONOR MLCP BUIS , WIT mm L=5m1. Aan winkelwagen toevoegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts