vrijdag 12 september 2014

Skvr beeldende vorming

Houd je er van om in een creatieve omgeving je kunstzinnige talenten in de beeldende kunst aan te scherpen? Daar kun je bij hem de cursussen Modeltekenen en Experimenteren . Voor de meeste cursussen is het noodzakelijk zelf materiaal mee te nemen. Op de SKVR Locatie Rotterdam Centrum is ook een kleine materialenwinkel te vinden.


Cursisten kunnen in deze winkel eenvoudig gangbaar materiaal zoals papier, tekenmateriaal, klei, zinkplaatjes en dergelijke kopen. Je vindt deze winkel op de .

Er zijn verschillende locaties waar je werk van cursisten kunt bezichtigen. Hieronder kun je alle locaties bekijken. Alle exposities worden rechts in de agenda aangekondigd.


Maak een ikoon van je idool, een heilige, een portret van jezelf, je geliefde, je (klein-) kind of andere dierbare. Teken- of schilderervaring is hiervoor niet nodig. Je leert de basisprincipes van de middeleeuwse techniek van de eitempera en komt meer te weten over de ontstaansgeschiedenis van het.


In een stimulerende “academiesfeer” bieden wij je op elk niveau een zeer brede variëteit aan boeiende cursussen. De Peutermix is een combinatie-cursus waarbij het kind lessen in disciplines krijgt aangeboden zodat ze kunnen kennismaken met dans, toneelspelen, beeldend werken en muziek (zang).

De Kleutermix is een combinatie-cursus waarbij het kind lessen in disciplines krijgt aangeboden zodat ze kunnen kennismaken met dans, toneelspelen, beeldend werken en muziek (zang). Het stimuleren van enthousiasme in (de beoefening van) kunst en het ontwikkelen van creatief talent is alles waar het om draait. SKVR biedt lessen,cursussen en workshops in de kunstdisciplines: . Dat doen we voor kinderen, jongeren, volwassen. Door een technisch ongemak staat er in het Uitagenda magazine van oktober dat er vandaag (oktober) een open dag is bij SKVR.


Bekijk online vacatures cultuur als beeldende vorming op de grootste vacaturebank van Nederland. Vacatures Docent beeldende vorming in Sliedrecht. Werk vinden: Docent beeldende vorming - is makkelijk! Dat gebeurt in eigen gebouwen, op scholen,.


Beeldende Vorming Jobs available in Rotterdam-Zuid on Indeed. Ook ondersteunt SKVR activiteiten van anderen op . Faye Smulders en de SKVR Talentenpoel wonnen afgelopen weekend de tweede en derde prijs op het Rosa Spier Harpconcours. Leerlingen SKVR in de prijzen tijdens Rosa Spier Harpconcours - SKVR. Van harte gefeliciteerd!


Bij SKVR in Rotterdam kun je lessen en cursussen volgen in beeldende kunst, dans,. Deze kerstvakantie organiseert SKVR de wintereditie van de Kindervakantieworkshop. De dag begint met een workshop beeldend waarbij je attributen gaat maken van allerlei materialen.

Tevens gaat er gedanst worden. De Kopstudie en het Portret'. Stichting Open Ateliers - Rotterdam. Het is een onderdeel binnen het opgroeien van een persoon.


Men vormt (ontwikkelt) zijn of haar beeldende kwaliteiten. Men bedoelt hiermee beeldend in de werkelijkhei dus niet het vormen van een beeld in gedachten. Om deze kwaliteiten te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts