maandag 8 september 2014

Goedkope stroom tijden nuon

Uw daltarief gaat in om 21. Hoe laat is mijn stroom nu goedkoper? Dan is het goed om hier rekening mee te houden wanneer u veel stroom verbruikt.


Welk tarief voor u het voordeligst is leggen we voor u uit. Het tijdstip waarop het nachttarief ingaat, verschilt per provincie. Voor het gebruik van nachtstroom gelden hogere vastrechtkosten, maar de prijs per kWh is lager.

Dag en nachtstroom wordt ook wel dubbeltarief genoem . Je maakt met een enkele meter geen gebruik van de piek- en daluren, maar betaalt één tarief per kWh stroom genaamd enkeltarief. Het grootste kostenverschil maak je door de welkomstkorting die je kunt ontvangen door van energie over te stappen en door het kiezen voor een goedkoop contract. Verander vervolgens de gegevens naar enkele meter en tel uw normaal- en dalverbruik bij elkaar op.


Buiten deze tijden om betaal je het laagtarief. Die tijden verschillen per netgebied. Beste collegae,Ook ik heb een brief van NUON gekregen of ik mijn stroom een jaar lang tegen de oude tarieven wil afnemen. Dit zal betekenen dat u in het weekend goedkoop kan wassen en andere dingen doen ( computeren ) voor een goedkoper tarief voor de zaterdag en zondag.


Tel alle meters eens op en dan iedereen die minuten langer dure stroom gebruikt.

Dit kan bijvoorbeeld door middel. Na uw online aanmelding krijgt u automatisch bevestiging via mail of post en direct gaan uw dagen bedenktijd in. Binnen deze bedenktijd kunt u . Hiermee spaart u voor een oplopende korting op stroom tot wel ! Hebt u uw verbruik bij de hand?


De groene stroom wordt opgewekt met wind en water. Enexis berekent eenmalige aansluittarieven voor onder andere maken, verplaatsen of verwijderen van een gasaansluiting. Op deze vergelijkingssite wordt er bij de berekening van de goedkoopste stroompakketten met een dubbele meter van uitgegaan dat tweederde van de stroom tijdens piekuren gebruikt wordt en éénderde tijdens daluren. TIP: hebt u een dubbele meter, . Altijd goedkope energie.


Veel mensen blijven dan ook energie afnemen bij de vertrouwde regioleverancier. Ze zijn huiverig voor de overstap naar een andere leverancier of denken dat ze vastzitten aan de regioleverancier. Dat is dan van vrijdagavond elf uur tot maandagochtend zeven uur.


Daarnaast op feestdagen als Nieuwjaarsdag, tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, tweede Pinksterdag en de kerstdagen. De rest van de tijd geldt dan het hogere dagtarief. Bij een enkeltarief betaal je altijd hetzelfde voor je stroom.


Hoger tarief met korting. U betaalt voor stroom voor elke kilowattuur (kWh). Met korting op de variabele leveringskosten, krijgt u korting op uw stroomverbruik.

Ook hier geldt dat de tarieven van het bijbehorende contract relatief hoger liggen dan gemiddelde aanbiedingen. Check in stappen of je huidige tarieven de goedkoopste zijn. Vind jouw goedkoopste leverancier.


Naam, Duurtijd , Vast of variabel, Groene energie, Dienstverlening, Klant worden. Nuon communiceert lastig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts