woensdag 10 september 2014

Wattcher handleiding

Veiligheid en onderhoud 23. Garantie en conformiteit 29. Für Deutsches Handbuch: . Wattcher geeft het elektriciteits- verbruik weer. Stap 2: C-waarde aflezen. De C- waarde is een getal op de meter.


Het geeft de omloopsnelheid (bij draaischijfmeter). De C-waarde is een getal op de meter. AA batterijen handleiding - meteen aan de slag draaischijfmeter pulsmeter. Safety and maintenance 23.


De datalogger verbindt een of meerdere sensoren en stuurt energiedata naar een centrale database. Deelnemer van een Energy Challenge of Battle? Bovenop ligt een korte “meteen aan de slag” handleiding. Alles wat ik nodig heb zit in de doos, alleen even een schroevendraaier zoeken om een haakje op te hangen in mijn meterkast.


Nou, dat lukt me nog wel hoor. En verder kan echt een kind de was doen. In stappen wordt uitgelegd wat je moet doen . Uitgebreide handleiding - Read more about wattcher , verbruik, dagverbruik, kunt, meter and toont.


Hij is mooi kwa vorm maar dat is voor iedereen persoonlijk. Werkt prima en is ook eenvoudig te installeren a. Hang hem op een plek waar je hem steeds kunt zien zodat het je meteen opvalt wanneer hij een hoge waarde aangeeft. Met de wattcher kun je je eigen verbruik bijhouden. Na installatie kunt u de. De meest eenvoudige manier om de gewenste handleiding te vinden, is door het type van de modelnaam ( bijvoorbeeld HomeWizard ) of modelcode bijvoorbeeld ( wbx-) in de.


Op de product pagina is de handleiding te vinden. In de Knowledge Base vindt u antwoord op allerlei vragen over de HomeWizard en randapparatuur. Neem de artikelen altijd goed door alvorens contact op te nemen met onze support afdeling. Wilt u bijdragen aan de Knowledge Base? De Meetsensor moet volgens de handleiding op de elektriciteitsmeter (in mijn geval eentje met een draaischijf) worden vastgemaakt, in precies ter hoogte van de draaischijf.


Op de schijf bevindt zich standaard een gekleurd vlakje, dat door de sensor bij elke omwenteling geregistreerd wordt. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts