woensdag 3 september 2014

Bio ethanol blokker

Voor het aanmaken van sfeerhaarden is de milieuvriendelijke brandstof bio - ethanol ideaal. Geen restafval zoals roet of as, heeft geen afvoerkanaal nodig en is geurloos. Ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik.


Geen afvoerkanaal nodig, geurloos en geen restafval zoals roet of as. Kan zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden. Een veilige en warme aanwinst voor pure gezelligheid.

De bio - ethanol is geschikt voor ethanolhaarden en ethanolstookplaatsen zonder schoorsteen. De fles van liter is vanzelfsprekend voorzien van een kind veilige sluiting en heeft een handi. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden.


Deze pagina toont bio ethanol folder aanbieding bij Blokker - details. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen . Bio ethanol van het merk Huismerk - Blokker is beschikbaar bij Blokker voor de prijs van €1. Hierbij wil ik een klacht melden over Blokker : Mijn vraag is hoe het komt dat de bio - ethanol van nu kost en dat in weken tijd.


Maten boven 120×hoogte 1onder kant 120×40.

Uitgevoerd met een unieke kinderveilige EasyFill dop met schenktuit. Door de schenktuit is de haard eenvoudig en zonder morsen te vullen. Brandt met een mooie vlam zonder roet of rook.


Cozy living sfeerhaard algiers mat zwart aluminium. Bio ethanol wandhaard kopen internetwinkel. Sfeerhaard bio ethanol tweedehands houtkachels. Re: Mengverhoudingen BIO - ETHANOL.


TSI 200pk Quattro DSG6 . Helaas hebben wij niets gevonden voor bio ethanol brander blokker. Bio - ethanol van het merk Huismerk - Blokker is beschikbaar bij Blokker voor de prijs van €1. Wij hebben thuis ook een bio - ethanol haar zoiets als de link.


Er gaat bij ons per keer iets meer dan een halve liter in en dat brand iets meer dan uur. We kopen de bio - ethanol altijd bij de Blokker. Het is een mooie vlam en maakt geen herrie.


We hebben in ons kerstpakket een tafelhaard gekregen waar je bio - ethanol in moet doen. Nu is mijn vraag waar je dat kan kopen. Zou je er ook een andere brandstof in kunnen doen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts