donderdag 18 september 2014

Koperen olielamp

Koop of Verkoop olielamp op Marktplaats. OLIELAMP kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Vind koper olielamp op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. In de negentiende eeuw was de snotneus populair, een koperen olielamp op een standaard .

Dit is inderdaad een olielamp, ook wel snotneus genoem omdat hij wel eens durfde druppen! De meeste snotneuzen van koper stammen uit de 19de en 20ste eeuw. Dit exemplaar is vroeg 20ste eeuws. De lamp rust op een sierlijke voet en is voorzien van een glazen beschermingskap. Op de draaiknop voor de lont staat een onduidelijke tekst.


Dit product is te bezichtigen . KRIJGERTJES descrubrió este Pin. Descubre (y guarda) tus propios Pines en Pinterest.

Maker: onbekend Trefwoord: olielampen Loënga Bootsma (persoon) Verv. Cilindervormig met handvat en rechte tuit. Lijkt je dit interessant ? Klik dan hier om het volledige zoekertje te bekijken op Koopjeskrant. Meer dan 1jaar oude Echt antieke! Lekt beetje maar met wat moeite brandend te krijgen.


Ook alleen om neer te zetten juweeltje. Olielamp of petroleumlamp. Grote ouderwetse hanglamp, lengte 1mtr. Antieke 19e eeuwse olielamp van koper , snotneus.


Met deze olielamp van Stelton heb je een mooi zicht op de heldere en warme sfeer die vlam vat achter het glas. De olielamp met glas zorgt voor een gezellige verlichting en is zowel binnen als buiten te gebruiken. Een geweldige olielamp met geblazen glas en koperen omhulsel. Nederlan de gratis marktplaats. To view the complete lot description and further informations, register and apply for a subscription with access to our archive now.


Further informations include f. Price“, „Result price (if available)“, „date of the auction“, „ auctionhouse“, etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts