vrijdag 19 september 2014

Truma service centrum

Ondanks de zeer hoge productkwaliteit en een zorgvuldige kwaliteitsbewaking kan het altijd een keer gebeuren dat iets niet helemaal zo werkt als het moet werken. Te denken aan de kachel, boiler, bank of dak-airco en rangeersystemen. Middels speciale diagnose apparatuur, kunnen oorzaken van uitval snel . Als TRUMA service centre en TRUMA mobiel service punt zijn wij in staat om altijd snel te helpen bij uw verwarming, koeling of mover problemen.


Maandag tot en met vrijdag 08. OVER CAMPER SERVICE CENTER.

Zij werken ook in het weekend maar wel alleen op afspraak. Het service center zit in Putzbrunn net onder München. Noodservice tijdens het weekend en op feestdagen: 24. Servicecentrum Putzbrunn: 28.


Belangrijke veiligheidsmededeling. Alleen opgelei gekwalificeerd personeel mag het product vervangen. Terug naar overzicht Telefonische ondersteuning. Kleine herstellingen zoals reinigen branders, problemen met gas,water en electra.


Updaten van uw automatische schotels, dit voor bijna alle merken ( Oa. ALDEN, OYSTER, MECATRONIC ).

Wij zijn TRUMA partner en service centrum. Truma geen noodservice aan. De inbouw in boten is niet toegestaan. Let op: alleen opgelei gekwalificeerd personeel mag het product vervangen. Dit kan in enkele stappen.


Daarnaast is Techno Center Noord ook gespecialiseerd in mobiele energievoorzieningen. Naast de pleziervaart richt zij. Een defect toestel alleen door de fabrikant of diens service laten repareren. Als de stroomvoorziening van het systeem onderbroken wordt, moet de tijd opnieuw worden ingevoerd. Karta och vägbeskrivning.


Vi utför service av husvagnar och husbilar, Reparationer av gasolsystem. Van daaruit bestrijken zij ook de. Gasfles of snelsluitende klep in de gastoevoerlei- ding gesloten. Verbrandingsluchttoe- voer c. Gastoevoer controleren en kleppen openen.


Zo snel is uw kampeervakantie nog nooit begonnen! Koop of Verkoop truma op Marktplaats. Na uitvoerige cursus en examen is onze monteur hiervoor geslaagd.

Uiteraard is ons service center voorzien van alle apparatuur en middelen om uw caravan van het allerbeste onderhoud te voorzien:. Caravan Centrum Ad Dekker heeft gekozen voor de beste merken caravanmovers. Maximaal gewichtsvoordeel van kg.


Optimale precisie en 1 rechte loop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts