donderdag 11 september 2014

Ideale luchtvochtigheid in huis

De luchtvochtigheid in huis is belangrijk om prettig te kunnen wonen, maar wat is de ideale luchtvochtigheid in huis en hoe kunt u die regelen? Dit is wat we “luchtvochtigheid” noemen. Deze luchtvochtigheid wordt uitgedrukt in een percentage, en is eigenlijk en relatief gegeven, afhankelijk van de temperatuur.


De ideale luchtvochtigheidsgraad in de woning varieert van seizoen . Johan Wielockx uit Lommel heeft zich een hygrometer aangeschaft.

Ik vraag me nu dan ook af welke de idea. Een gemiddeld gezin produceert tot liter vocht per dag in huis door koken, douchen of wassen, maar ook gewoon door adem te halen. Als dit vocht in de woning blijft, kan dit leiden tot gezondheidsklachten en schimmel in huis. Spring naar Ideale luchtvochtigheid - Ideale luchtvochtigheid in huis. Zowel een te vochtige als te droge atmosfeer wordt bij bepaalde temperaturen als onaangenaam ervaren en kan bovendien leiden tot ( gezondheids)problemen.


De Nederlander lucht veel, maar ventileert weinig. Het inademen van droge . Terwijl een huis uur per dag moet ademen.

Wat is de ideale luchtvochtigheid in huis. En hoe de luchtvochtigheid in huis te verhogen of verlagen tot een goede luchtvochtigheid. Onder de ga je inderdaad echt last hebben van droge lucht.


Heb je al eens gemeten wat je luchtvochtigheid is? Meet die zeker op verschillende plaatsen in huis , want dat kan variëren. Wanneer we het hebben over de luchtvochtigheid in een woning, dan gaat het concreet over de relatieve luchtvochtigheid.


De relatieve luchtvochtigheid duidt aan hoeveel waterdamp er op een gegeven moment in de lucht circuleert. Zaken die meespelen bij het bepalen van de relatieve luchtvochtigheid. Middels deze site informeren wij u over luchtvochtigheid , wat de ideale luchtvochtigheid is en met welke apparatuur u de luchtvochtigheid kunt meten en beïnvloeden. Is je huis te vochtig dan werkt dat perfect. Bij een te droog huis (minder dan a relatieve vochtigheid , helpen WEL planten (water geven natuurlijk) en andere water verdampers.


Warme water verdampers (bakjes aan de radiator bv) kunnen echter zoveel vocht afgeven dat je op andere, koudere plaatsen, in jehuis . Bij ons in de woonkamer is die. Wanneer is het vochtig of te droog en wat moet je doen? Wilt u de luchtvochtigheid meten?


Met deze tips kun je direct aan de slag.

Dan kan dat met een hygrometer. Een hygrometer meet niet alleen de luchtvochtigheid , maar ook de . De luchtkwaliteit heeft een rechtstreekse impact op ons welzijn. Er bestaan diverse oplossingen om een ideale luchtvochtigheid in stand te houden.


Want in een vochtig huis kun je suf stoken, als de vochtigheid wat hoog ligt, dan voelt het nooit echt behaaglijk. Ik heb geen mechanische. Is er een ander vochtprobleem, dan zal ook dit opgelost moeten worden om weer over een ideale luchtvochtigheid in huis te beschikken. Home Solution kan u met elk denkbaar vochtprobleem helpen.


Wij hebben zeer ruime expertise in vochtbestrijding, waardoor wij exact kunnen bepalen wat er precies aan de hand is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts