maandag 29 september 2014

Arçelik klima kumandası

Arçelik beko klima kumanda kullanımı kılavuzu,kodları,tuşları,fiyatları,sıcak ayarı, kış modu,soğuk, alma,nasıl,inverter,resetleme,üflüyor,ısıtma. Kampanyalı ve indirimli fiyatlar için tıklayın! Koruma kapağı açık durumda. Uzaktan kumanda gösterge ekranı. Zaman ayarı iptal tuşu (CANCEL).


Orjinal Yedek Parça Satış Sitesi.

Binlerce ürün uygun fiyatlarla servismarkti. Uygun fiyatlar ile her şey ayağına gelsin. Sıcaklık ayar tușu: Isıtma, soğutma ve Otomatik çalıșma . Bu uygulama, (santigrat derece olarak) sıcaklığını ayarlamak fan, sıcak veya soğuk şekilde türünü bile Uyku seçeneğini ayarlamak için seçeneğiniz vardır. Tüm cihazların soğuk hava ve ısı acondiconado hemen uyumludur. Sonra klimanın karşısına geçip klimadan sinyal sesinin gelmesini bekleyiniz.


Klima Çalıştırma Modları Nelerdir. Arçelik VRF sistemi sistemlerinden farklı olarak, Arçelik Klasik klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır soğuk ayarı yapmak için . Etiketler: Arçelik klima kumandası , arçelik klima kumanda , lg klima kumanda, lg klima kumandası, lg klima kumanda ayarları, lg klima kumanda kullanma .

En uygun fiyata anında stoktan alın. Cihazın içinde yüklü quickremote uygulaması var ama sadece tv için menü koymuşlar. Galaxy universal remote. Kategori, : BEKO- ARÇELİK. Marka, : BEKOARÇELİK.


Garanti Süresi, : Ay. Piyasa Fiyatı, : USD. Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Akakçe karşılaştırmalı alışveriş platformu. Klimanın sinyal alıcısı direkt güneş ışığı alıyor mu?


Böyle bir durum varsa engel olun. Işığı azaltın veya engelleyin. Bu geçici bir durum olabilir. Denenmiş bilgiler ışığında linux, windows, mobil veya yazılımsal problemlerinizi çözüme kavuşturun. KLİMA SÖKÜMÜ VE MONTAJI AKILLI KUMANDA KODLARI TARAFIMIZDAN DENENMİŞ GÜNCEL KODLAR.


Klimanızı sorunsuz çalıştırması için Kullandığınız kumanda ile resimdeki kumandanın aynı olması gerekmektedir. Kumandanın reset tuşuna basın.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts