donderdag 30 april 2015

Dmv 35a handleiding

Toegevoegd na uur: Of anders de fabrikant aanschrijven als je niets kan vinden ,die zijn meestal wel bereid om tegen een kleine vergoeding je de handleiding toe te sturen. Aircooler mobiele air cooler : Beste allemaal, ik heb een Pfoutmelding op mijn DMV - 35A en weet niet wat dit betekend. Ook zoekende naar handleiding DMV - 35A , wie kan mij helpen ? Waardeer dit antwoord Misbruik melden.


Ook ik zoek een handleiding voor de dario dmv 35a. Achter de airco halverwege loopt water uit.

Zijn er standaard slangen hiervoor ? En achter onderop zit ook een soort aansluiting voor een slangetje. Het is een DMV - 35A Maar er is geen instructieboekje mee bijgeleverd. Kan iemand ons daar aan helpen?


Reageer op deze vraag Misbruik melden. Ik heb nog een handleiding. Zou iemand mij aub de handleiding voor de dmv 35a kunnen geven? W (€3895) ○ Airco Mobiele Modellen ○ Mobiele Airco Dmv 35a.


Montage- en gebruikershandleiding.

Deze montage en bedieningshandleiding omvat gegevens voor montage van de apparatuur. Western Airconditioning. De lucht afvoerslang kan d. Snij op de gewenste plaats een cirkelvormig gat in het raam met een doorsnee van 190mm (dan vallen de schroeven binnen de uitsparing) of 157mm, met kleine gaatjes voor de schroeven.


Plaats de beide raamplaten aan de juiste zijde over het gat en. Handleiding voor de mobiele airconditioner. Opmerking: De beschrijvingen in deze handleiding kunnen iets verschillen van de informatie in de brochure en van.


MegaDens in het WA- menu. Kies een stooklijn (CU) en thermostaat. Gebruik dit apparaat alleen waarvoor het ontworpen is, zoals beschreven in deze handleiding.


Maxem werkt alleen na online activatie. Maximale afzekering laadpunt. Uw toestel maakt een gorgelend geluid. Het geluid komt van de koelvloeistof in uw toestel. HANDLEIDING AFSTANDSBEDIENING.


ALGEMEEN : - Gebruik de afstandsbediening op maximum meter van het toestel. Richt de afstandsbediening in de richting van de airco. De ontvangst wordt bevestigd.

Waar kan ik de handleiding voor mobiele airco DMV - 35A vinden? Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Mobiele airco met toebehoren en handleiding Nieuwprijs 4euro. Dus geen muggen en dergelijke :-D We hebben hem over kunnen nemen van een familielid van mijn vrien al jaren geleden hoor. Ik denk dat hij hem bij of aldi of lidl gekocht had destijds.


Energieklasse A en hij kan bij ons tesamen aan met de magnetron e. Mobile airconditioner dmv 35a goed werkende airco in perfecte staat ideaal voor het koel houden of ontvochtigen van woonkamer, slaapkamer. Functiekeuzeknop kiest u voor een bepaalde functie: automatische werking, koelen of ontvochtigen. Elke keer wanneer u de knop indrukt, wisselt de functie.


Het display toont welke functie actief is. Wanneer u koelt of ontvochtigt, wacht dan tot minuten na het in- of uitschakelen alvorens het apparaat opnieuw in- . De handleiding is bedoeld voor dealers en gebruikers van deze betontrilnaalden en bevat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts