maandag 27 april 2015

Remeha avanta ketel resetten

R om dit menu te verlaten en terug te keren naar de bedrijfsweergave. Het komt ook voor dat een toestel geen resetknop heeft. In dit geval is resetten mogelijk door de stroomtoevoer tijdelijk te onderbreken. Haal de stekker uit het stopcontact en plaats deze na seconden weer terug.


Probeer het toestel vervolgens te herstarten. Waarschijnlijk is de oorzaak de automaat van de ketel.

Ik adviseer je contact op te nemen met jouw installateur om dit na te gaan. Mocht hij er niet uitkomen dan kan hij contact met ons opnemen voor meer ondersteuning. Deze handleiding is bestemd voor de eindgebruiker van een Avanta ketel.


De handleiding is ook beschikbaar op onze internetsite. Aanvullende documentatie. Naast deze handleiding is de volgende documentatie beschikbaar: Installatie- en servicehandleiding.


Waterkwaliteitsvoorschrift. Mocht je verder nog problemen hebt met de cv- ketel of cv- installatie hebben, dan verwijzen we kan dat verschillende oorzaken hebben.

Ik heb een probleem met mijn remeha avanta 28c cw4. Hij stond vamorgen op storing e7( te weinig water) dat heb ik bijgevuld en wilde resetten maar ketel. In deze korte instructievideo kun je zien hoe je het verwarmingssysteem moet bijvullen. Remeha Avanta 28c geeft codes P1.


Afmetingen, opstellingsruimte en aansluitpunten. Ontdek kosteloos en binnen één minuut hoe u de storing kunt verhelpen. Hiermee geeft de cv- ketel de vergrendeling weer. Bij deze storing dient de oorzaak ervan opgelost te worden waarna de cv- ketel vanzelf, dus zonder dat de reset toets hoeft te worden ingedrukt, weer in bedrijf komt. Deze Installatie- en Servicehandleiding is bedoeld voor instal- lateurs en servicemonteurs.


Druk' reset '-toets2sin, ketelgaatinaangepastebedrijfstoestand . Het document bevat belangrijke. Zoals weleens vaker gezegd wordt, rtfm. En dan lees je het volgende uit de handleiding van de avanta. Niet in de handleiding die wij hebben. Dit doet u door middel van het knopje “R” ingedrukt houden gedurende vier seconden.


Dit knopje bevindt zich rechtonder het display en is zwart gekleurd. Nu zal de cv ketel een zelf test gaan . Na de eerste keer uitvallen heb ik hem gereset, waarna hij weer zoals het moet opstartte.

Na enige tijd viel hij terug in dezelfde storing c5. Kijk even in de handleiding van de ketel daar staat de Ecode voor een defecte ventilator. Dat hij zijn warmte niet. Is gestopt toen ik een zg harde reset deed ( spanning van ketel en meting van Toon).


Vervang beschadigde of onleesbare instructie- en waarschuwingsstickers onmiddellijk. Veiligheidsinstructies en aanbevelingen. Dit gebeurd alleen tijdens het.


Na resetten van de ketel , start deze weer op en lijkt het weer te doen, totdat er weer een aantal keer heet water wordt getapt. De volgende zaken heb ik .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts