donderdag 30 april 2015

Brandhout op stam

Brandhout droog beuk uit de stam. Zijn verschillende knotwilgen met dikke takken. Gekloofd en gestapeld nog. Beuken brandhout , haardhout, kachelhout, openhaardhout stammen te koop.


Voor mensen die veel stoken of . Te koop eiken hout op stam euro per kub partijtje van ongeveer kub vaste prijs 1euro.

Prijs per ton, u betaald wat u krijgt. Bois Nord is gespecialiseerd in bos ontginning. De stammen worden vervoerd naar ons bedrijf in Zeveneken (Lokeren). Daar worden ze gestapeld op de opslagplaats. In februari organiseren we de zogenaamde haardhoutdagen.


In diverse bossen kun je dan haardhout kopen, maximaal soms kuub p. Ieder bos heeft zijn eigen houtsoorten. Op de meeste locaties moet je vooraf hout reserveren. Bekijk hier alle locaties:.

Klieven van het meterhout tot handelbare stukken die vlot kunnen drogen. Stammen verzaagd tot stukken met een lengte van m. De meeste mensen kopen kant-en-klaar brandhout. Er zijn ook goedkopere alternatieven, zoals brandhout op stam. Dat is een onbewerkte boomstam waaruit je zelf brandhout kan maken.


Leveringen bij u thuis per volledige oplegger. Wij verkopen stammen populier voor brandhout aan particulieren. Deze stammen kan u dan zelf verzagen en klieven. NV Muffels Leon Bosontginning, Genk.


Bij houthandel Muffels Leon kan je terecht voor alle soorten hout, tuinschermen, brandhout, tuinhout,. Als houthandelaar kunnen we u brandhout aanbieden in verschillende prijsklassen. Verder bieden we gekloofd brandhout en brandhout op stam ( 2m30) aan.


Harde houtsoorten zijn bestemd als brandhout per m³, voor de meubelverwerking of voor de verkoop van hout op stam. Zachte houtsoorten zijn voor zagerijen of worden geleverd aan bedrijven gespecialiseerd in het vervaardigen van hout-, vezel-, of spaanderplaten. Resthout verwerken we zelf tot houtsnippers voor . Als je over het platteland rijdt, kom je vanzelf de wat boeren tegen die brandhout verkopen. Doorgaans tegen redelijke prijzen.


Soms gekloof soms op stam.

Op stam is goedkoper, maar is meestal wel nat. Via SBB Staatsbosbeheer verkoopt ook hout aan particulieren. Ideaal om de open haar een kampvuur of houtbarbeque aan te steken.


Het gaat om hout op stam. Verpakt in zakken van ongeveer kg. De verantwoordelijkheid. VBNE, werkgroep Arbo en.


Wil je smallere boomstammen, takken of op maat gezaagde stammen verwerken tot brandhout. Jos Sarens Bosontginning te Wolvertem kan rekenen op een jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van bosontginning. Zelfs de anatomie van hout als zo- danig kan een houtliefhebber in de verleiding brengen zich.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts