dinsdag 28 april 2015

Agpo ferroli thermostaat

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Naast een goed cv-toestel is een goede regelaar die het cv-toestel aanstuurt onontbeerlijk. Deze elektronische kamerthermostaat communiceert met het cv-toestel via de OpenTherm- communicatietaal.


Dit houdt in dat de kamerthermostaat en het cv-toestel via de twee draden met. Handleidingen van verschillende types thermostaten van het merk Agpo. Een cv-installatie is niet compleet zonder een thermostaat.

Met de gestandaardiseerde OpenTherm communicatietaal, kunnen de cv-ketel en thermostaat digitaal gegevens uitwisselen. Een OpenTherm thermostaat bepaalt daarbij voortdurend het verschil tussen . Deze luxe klokthermostaat heeft een dag- en weekprogramma om de kamertemperatuur automatisch te regelen. De thermostaat heeft een groot LCD- display, waarop verschillende gegevens duidelijk worden weergegeven, bijvoorbeeld het ingestelde dagprogramma.


Daarnaast zijn onze HR-ketels voorbereid om te communiceren met thermostaten met het zogenaamde OpenTherm protocol. Hiermee kunt u bepaalde functies van de HR-ketel op de thermostaat zien. Staat de handleiding die u zoekt niet in de lijst hieronder? Vul dan hier een verzoekje in.


Foutmelding: FTe hoge rookgas-temperatuur.

De rookgas-sensor meet een te hoge rookgastemperatuur. Deze moet gecontroleerd worden en eventueel vervangen. Ferroli Romeo OpenTherm Thermostaat.


En controle van de rookgasafvoer en luchttoevoer systeem. Voor deze storing is de hulp van een vakman nodig. Bel onze partner Feenstra op . Gebruikt maar werkt nog! De ttemperatuur aflezing van de thermostaat is in orde. Deze regeling is voor vrijwel ieder toestel geschikt.


Hallo allen, wellicht is dit forum niet de juiste plek voor mijn vraag, maar ik zit een beetje met mijn handen in het haar door volgend probleem. Met een klokthermostaat kunt u de temperatuur voor meerdere periodes per dag vooraf instellen. Zo haalt u het uiterste uit uw cv-ketel. Het is natuurlijk ook mogelijk om de klokthermostaat tijdelijk handmatig warmer of kouder in te stellen.


Verkoop van gebruikte en nieuwe cv-ketel onderdelen van alle merken cv-ketels met garantie. Wij bieden diverse betaalmogelijkheden voor binnen-en buitenland. Ook verkoop van nieuwe onderdelen tegen zeer voordelige prijzen. Bestellen in onze beveiligde webshop gaat snel en eenvoudig.


Beste Klussers, Ik heb een agpo opentherm semi analoog thermostaat voor mijn cv. Product soort: Thermostaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts