vrijdag 10 april 2015

Climarad sensa verticaal

Intelligente sensoren meten de luchtkwaliteit en bepalen automatisch de benodigde ventilatie. Het toestel is voorzien van een . Sensa ventilatie-unit met zijaansluiting: speciaal voor penanten vanaf 1mm. Indien er weinig ruimte aan de buitengevel is, biedt de zijaansluiting uitkomst.

Deze ventilatie-unit wordt op de . Stijve en sterke muurconstructie achter de bevestigingspunten. ClimaRad Sensa Verticaal. Geen leidingen of stalen constructies in de muur ter plaatse van de muurdoorvoeren.


Dit product is leverbaar in een horizontale en verticale uitvoering en kan bijvoorbeeld worden toegepast in ruimtes met vloerverwarming. Dit toestel is leverbaar in een horizontale en verticale uitvoering en kan bijvoorbeeld worden toegepast in ruimtes met . Dit maakt de decentrale ventilatie-wtw ook geschikt om te plaatsen op binnenwanden die haaks op de buitengevel staan.

De warmteterugwinning unit kan worden toegepast in ruimtes zonder radiatoren, maar met bijvoorbeeld . Inclusief omkasting, bedieningspaneel, muurplaten en bevestigingsmateriaal). VENTILATIEUNIT VOOR GEBRUIK ZONDER EEN RADIATOR. Bij de Verti en de Sensa verticaal bevindt de schakelaar zich beneden aan de rechterzijde van de ventilatie-unit. Bij de Verti moet u eerst de behuizingsdeur openen, en bij de Sensa verticaal haalt u eerst de kap eraf om de schakelaar te bereiken.


Het climarad ventilatietoestel is een apparaat dat zorgt voor een optimale luchtkwaliteit door ventilatie en luchtfiltering (meet coen luchtvochtigheid). Goedkoper, sneller en duurzamer. Daarnaast zorgt het toestel voor het.


Mini Luchtbehandelingskasten in plaats van één grote LBK met ruimtevretende kanalenstelsels. Oftewel: gebouwen laten ademen . Omdat het toestel tegen de . De Sensa heeft geen radiatoren is leverbaar in horizontale en verticale uitvoering. Vanderhaak-installaties.


Hallo, Ik heb een vraag over de installatie van een ventilatiesysteem bij ons thuis. Toen wij er jaar geleden in kwamen wonen, hebben wij op slaapkamer geluidswerende ramen laten installeren vanwege het feit dat mijn echtgenote erg licht .

Deze unit kan worden toegepast in ruimtes zonder radiatoren, maar met bijvoorbeeld vloerverwarming. Vanwege de sterk groeiende behoefte aan producten die toegepast kunnen worden i. Na jarenlange investering in onderzoek en productontwikkeling bieden wij inmiddels een breed assortiment aan horizontale en verticale ventilatie- oplossingen met én zonder radiator. Verticale ventilatie-wtw wordt smaller - Installatie.


Set toe- en afvoer filters verticaal. Bekijk alle klantervaringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts