dinsdag 21 april 2015

Update philips tv duurt lang

Het scherm zal tot seconden zwart worden, terwijl de TV alle applicaties afsluit. De software zal nu worden geüpdate. Het bericht “ Systeemupdate installeren” zal worden getoon samen met een bar van de status van de update.


De update zal ongeveer tot minuten duren , afhankelijk van de internetsnelheid. USB-stick beschikbaar is. Antwoord Werk de software bij met de volgende stappen: 1.

Philips is al lang niet meer wat het geweest is. Een van de volgende problemen doet zich voor met DVB-T-zenders ( terrestrische televisie via antenne):. Een of meer zenders ontbreken. Het beeld is wazig of bevat pixelblokken (macroblokken).


Indien u op onze website geen software voor uw product kunt vinden, kan de software van uw product mogelijk niet worden bijgewerkt via USB. Gebruik de methode die van toepassing is voor uw apparaat: Aangesloten apparaten ( TV , thuisbioscoopsysteem of Blu-ray-speler, etc.): update kan worden uitgevoerd via USB, . Dit kan enige tijd duren , afhankelijk van de signaalkwaliteit van uw netwerk. Ik heb net een X83C gekocht.


Alles goed en wel tot ik word gevraagd een update te doen.

Ik denk dat de stekker wil zeggen dat ik de stekker niet mag uittrekken en het cirkeltje dat hij aan het updaten is . Als het langer duurt is het verstandig . Hier koop ik niet het nieuwste model tv en speler voor om van Philips. Duurt te lang na veel bellen en nog geen oplossing of een software update. Bij aanzetten van onze LCD- TV duurt het ongeveer sec voordat er beeld is. De externe producten van Gibson bieden die functie na een update bij velen niet meer. Inladen duurt lang , zoeken duurt lang , typen duurt lang , tonen inhoud webstie duurt lang.


TV bericht nieuwe software updaten maar hoe lang duurt dat ? Reageer op deze vraag Misbruik melden. In deze handleiding vindt u alle informatie die u nodig hebt om uw nieuwe TV voor de eerste keer te installeren en te bedienen. Hoe lang duurt het om software voor mijn Sony Android- tv bij te werken?


Een software- update duurt circa minuten om te voltooien. WAARSCHUWING: De apparatuur kan beschadigd raken. Zet de tv niet uit en trek de stekker niet uit het stopcontact terwijl de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts