donderdag 30 april 2015

T hekeltje verhuur bv alkmaar

Welkom op onze website waar wij u een overzicht willen bieden van onze mogelijkheden, artikelen en producten. Voor elk evenement kunnen wij een compleet pakket leveren. Verhuur van horecabenodigdheden en. De huurprijzen van de tenten kunt u telefonisch opvragen of u kunt een gratis verhuurcatalogus inclusief prijskrant aanvragen.


Voor meer informatie zie onze website! Voor ons complete assortiment, ga naar.

De meest volledige site met ruim 66. Alkmaar vindt u op Openingstijden. Gildestraat Heerhugowaard. Middenwaard 65-B Heerhugowaard. Join LinkedIn today for free. Questions about this page?


Ruim jaar zijn wij actief als verhuurder voor. Het bezorgen en ophalen van bestellingen en tentmaterialen. Het gaat om een fulltime en parttime functie.

ZevenHoek Beveiliging B. Voor informatie, offerte of een bezichtiging van een bestaand project contactpersonen: Hein Oud Arthur Hopman Dick Oud . Pluspunten Ondanks late bestelling alles perfect. De op- en afbouw van al onze tenten wordt door onze eigen VCA gecertificeerde tentenbouwers gedaan. Er zijn verschillende soorten statafels te huur. Heb je meerdere statafels nodig vraag de verhuurder dan altijd om advies.


Zij kunnen je precies vertellen hoeveel statafels je nodig hebt. Vind en vergelijk verhuurbedrijven van statafels in de . Hekeltje verhuur ( verhuur feestbenodigdheden) op eventplanner. Hekeltje is gespecialiseerd in maatwerk als het gaat om bijvoorbeeld podiumbouw (ook met overkapping) en tenten.


Nieuwbouw, Verbouw, Renovatie, Restauratie, Onderhou Herbestemming. Deze pagina wordt ingevuld met ondernemingen die lid zijn van de Bedrijvenvereniging Beverkoog. Staat u hier nog niet op vermel maar bent u wel lid?


Dan plaatsen wij u er z. Direct offerte van de locatie. Vanaf m² zijn wij in staat voor iedere gelegenheid een passende omgeving te creëren. Doordat wij steeds op zoek zijn naar nieuwe . Panoramio afbeelding van Beverkoog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts