dinsdag 7 april 2015

Helex woody base 6

De Woody Base is een strak vormgegeven kachel. Deze houtkachel past zowel in een modern als klassiek interieur. Bekijk hier de houtkachel Woody Loft. Het ontwerp is gebaseerd op symmetrie en rust.


De producten zijn gemaakt met passie voor detail en vormgeving.

Helex Woody Base kW hoog. Als u van strak houdt, dan is de Woody het ultieme model voor u. Ondanks zijn rechte lijnen, kan deze stoere kachel in zowel een modern als klassiek interieur opgesteld worden. Er is voor de buitenwand van de Woody gebruik gemaakt van mm dik staal en is daardoor zeer duurzaam. Het verschil daarentegen zit in het feit dat de Air uitvoering v. Hierdoor mag deze houtkachel terecht een kleine krachtpatser genoemd worden.


Nu wel heel gunstig geprijsd.

Gegarandeerd voor de beste prijs bij Superkachels. Vakkundige installatie en gratis levering door heel Nederland. Vind helex op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Ben je op zoek naar een robuuste vrijstaande houtkachel?


Gratis levering aan huis ! Afmetingen: x 5x 45. SDH stimuleringbijdrage €25-stimuleringbijdrage. U stookt de Woody op een dichte bodem en dus op de asresten van een vorig vuur.


A wood burning stove will have no grate or ash-pan, wood is simply burnt on the base of the stove, usually in the bed of ash from the night before. Find this Pin and more on Huis Pierre Neethling by andreasviljoen. Bijna alle houtkachels zijn op voorraad en hierdoor is de mogelijkheid er om binnen uur landelijk te leveren.


De levering van uw bestelling kan door Droomkachels worden gedaan op iedere doordeweekse dag en u kunt zelf een dag naar keuze afspreken met één van onze medewerkers. Wanneer uw bestelling boven . Heeft u een vraag of bent u op zoek naar de .

HOUTKACHELS Woody Base kw 1. Verwarming van het huis met brandhout. Deze deze stoere vrijstaande houthaard heeft een strak design, waardoor deze in elk interieur. When you choose to have this stove in your home, you are . This is achieved by cre.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts