maandag 20 april 2015

Verrijdbare spiegelwand

Vind spiegelwand op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Spiegelwand in delen meter breed 1. Meter hoog en centimeter dik.


Niet overal is het echter mogelijk, een grote spiegelwand vast te monteren.

Daarbij helpen onze inklapbare lichte spiegels en verrijdbare spiegelwanden : in een handomdraai veranderen ze elke turnhal en ook andere universeel gebruikte ruimtes in een ware danszaal. Glasheldere, onbreekbare balletspiegel. Heldere spiegel met een dikte van mm, beveiligd in geval van glasbreuk door een gekleefde folie die het geheel samen houdt bij breuk. Vlakke spiegel, onvervormbaar, lange levensduur.


Of het nu is voor de balletschool, voor de fitness studio of voor de klassieke danszaal : bij ons vind je onbreekbare lichte spiegels voor wandmontage, massieve spiegelwanden op transsportwielen voor handige verplaatsingen en verrijdbare correctiespiegels voor individuele oefencontrole. Onze verschillende verrijdbare spiegels bestaan allemaal uit een solide ijzeren frame, dat is ontworpen met drie woorden in gedachten: mobiliteit, stabiliteit en veiligheid. Dit frame biedt het raamwerk, waarop de plaat en de spiegel zijn geplaatst en heeft vier of meer poten met elk een zwenkwiel. Twee van deze wielen zijn .

FOSK mirrors is de producent van verrijdbare spiegels. Vele bekende professionals maken al gebruik van onze verrijdbare spiegels en ballet barres. Standaar Alfabetisch, Prijs oplopen Prijs aflopend.


Balletbarre 6m verplaatsbaar Prijs op aanvraag. De Scandinavische stijl is netjes, modern, maar een beetje basic. Ideaal als je samen naar een feestje gaat en . Op mooi professioneel onderstel, zie hievoor foto. Met kantel mechanisme om onder elke deur door te kunnen.


Een van de bovenspiegels heeft een barst maar dat is niet echt hinderlijk, en ook makkelijk . Wie zit er achter manegespiegels. Het bedrijf achter verrijdbarespiegels. Fosk is een jong bedrijf uit het noorden van Nederland dat inmiddels specialist is op het gebied van spiegels.


De verrijdbare spiegelwand van FOSK is een product dat wij zelf produceren. U koopt dus rechtstreeks van . Bij veel sporten is het belangrijk om de juiste techniek en de juiste houding aan te leren. En hoe gaat dit makkelijker dan, wanneer je jezelf kunt zien in een spiegel?

Wij kunnen in sportaccommodaties complete wanden of delen daarvan voorzien van spiegels. Hierin zijn vele mogelijkheden. Verrolbare spiegelwand met afmeting 180x3cm. Meerdere spiegels kunnen naast elkaar worden gebruikt.


Wij maken uw wandspiegel - spiegels op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts