donderdag 9 april 2015

Vlamdwingplaat barbas

Na wat onderzoek kwam ik er achter dat er kachels zijn met een hoger rendement, zo heb ik dus een Barbas inzethaard op marktplaats gevonden. De kachel beschikt over een gietijzeren vlamdwingplaat waarbij de rookgassen via een omweg de schoorsteen ingaan en dus meer tijd hebben om warmte af . Wij feliciteren u met de aankoop van deze moderne BARBAS inzethaard. Met dit kwaliteitsproduct zult u jarenlang stookplezier hebben en kunnen genieten van het vlammenspel en de gezellige gloed van het vuur. Deze handleiding bevat zowel aanwijzingen voor het plaatsen als voor het. Officiële website Barbas houthaarden.


Alle haarden worden door ons ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland. Barbas onderdelen veelal uit voorraad leverbaar. Als dealer van barbas kunnen wij u de originele onderdelen leveren.


Remplaat, rooster, lamellen, thermostaat, clickson, toerenregelaar enz. Zoekt u onderdelen voor een houtkachel? Barbas - Betrouwbaar en bevlogen Barbas is een degelijk en betrouwbaar merk, vindt kwaliteit. Hoi allemaal, Aangezien hier op dit forum een aardige kennis aanwezig is over houtkachels, heb ik de volgende vraag. Wat is de juiste stand van alle kleppen en schuiven op deze kachel?


Het is een barbas en het type is mij niet bekend. Tijdens het stoken zijn de raampjes altijd erg snel zwart, heeft dit te . Mooie inbouwhaard van het merk barbas breedte is 70cm diepte is 43cm en hoogte is 55cm is on zeer goede staat met ventilators voor warme luc… € 40 00. Mooie zware kachel, één raampje stuk makkelijk te vervangen, zware kachel . Heb een nieuwe vlamdwingplaat en een bypasklep vervangen van mijn Barbas kachel ,moet de zijn er van deze kachel ook losse onderdelen te koop want bij onze . Bij de Barbas hangt onder de afvoer een gietijzeren vlamdwingplaat (foto onder) met een bypass klep. Bij het sluiten duwt de deur via het staafje de bypassklep dicht . Info over barbas adapter. Resultaten van zoekmachines!


Houtkachel Inbouwcassette Barbas Panolux. Een cassette voor hout of kolen van het merk Barbas met elektrische ventilator en met uitrekbare asbak. Gebruiksaanwijzing Barbas Escamo - UwKachel.


Vlamdwingplaat ,bypassklep en glaslint recentelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts