dinsdag 28 april 2015

Auto airco specialist friesland

In de loop der tijd werd er steeds meer toegevoegd aan het pallet van diensten . Uw specialist in airconditioning , radiateuren, standkachels, transportkoeling, comfortproducten en verwarmers. Autotemp is uw Webasto dealer in Leeuwarden en omstreken. CarXpert Stol Autoservice is uw garagebedrijf voor APK, reparatie, onderhoud en banden voor uw auto in Oudehaske e. Gespecialiseerd in aircoservice.

AIRCO SERVICE in Friesland NU: € 7- ! Airco service in Friesland. Dealer level diagnose apparatuur. Auto onderhoud en reparatie. Inlaatkleppen en inlaatkanalen reinigen.


Trekhaken en bedradingsets. Erkend Diagnose Centrum Automotive Specialist.

U houdt het hoofd koel en hebt beter zicht rondom – wel zo veilig. Een airco verkoelt en zorgt dat de ramen niet beslaan. Daarom is het zaak dat uw airconditioning goed wordt onderhouden. Met een airco in uw auto heeft u altijd de controle over de temperatuur, ideaal.


Maar heeft u er wel eens bij stil gestaan dat ook een airco onderhoud nodig heeft. Zonder dit onderhoud bestaat de kans dat onderdelen in uw aircosysteem onnodige slijtage ondervinden. Wij raden u een jaarlijkse controle aan, . Wij zijn specialist in goedkoop repareren - zodat u voordeliger auto kunt rijden!


Occasion voor de deur van onze werkplaats. U kunt bij ons terecht voor: reparatie van airconditioning bij . Incl btw graag bellen voor afspraak ! Uw airco wordt helemaal. Aanbieding nu tijdelijk in de . Op warme dagen en vakantie blijft het aangenaam en koel waardoor u langer fit.


Vind airco vullen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Uw wilt toch ook niet meer een auto zonder airco? Tevens maken we altijd gebruik van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts