donderdag 9 april 2015

Wereldklok amsterdam

Wereldklok Nederland Tijd in Nederland. Lokale tijd in Nederland. Het is in Nederland uur later dan in UTC en uur later dan in Mountain View. Op dit moment is er geen zomertijd van toepassing.


Meer over de tijd in Nederland is. Timezone, Central European Time (CET).

Tijdsverschil, uur later dan . Hoe de tijd veranderde in Amsterdam. Amsterdam is de hoofdstad van Nederlan maar de regering zetelt in Den Haag. Vind de wereldtijd in land of stad met deze makkelijk te gebruiken wereldklok.


De wereldklok heeft een handig overzicht van alle tijdzones in de wereld. Dit betekent dat Washington een tijdsverschil van uur heeft met Los Angeles. In de Verenigde Staten bepaalt elke staat of deze de zomertijd invoert of niet.


Californië voert de zomertijd wel in.

Wanneer de zomertijd in gaat kan per land en per staat verschillen. Gebruik de wereldklok om de tijdverschillen bij te houden. Dit land telt ruim 2miljoen inwoners verdeeld over een oppervlakte van bijna miljoen vierkante . Indonesië bestaat namelijk uit 17.


New York, Tokyo, Kaapstad en nog veel meer. Sydney, Tokyo, Hong Kong, Dubai. Bekijk hier de tijd op jouw bestemming.


De computer en de klok moeten goed geconfigureerd zijn om de correcte tijd weer te geven. Your computer and clock must be configured properly to display the correct time. Hier ziet u de tijden op verschillende plaatsen in de wereld wereldtijd wereldklok atoomtijd. Sorteer op : Stad Land Tijd. Oslo, 02:54:3 Harare, 04:54:3 Abu Dhabi.


Kathmandu, 14:54:3 Apia, zat 20:54:3 The Valley. Masqat, zat 20:54:3 Road Town, :54: . Moderne wereldklok met klokken, onafhankelijk van elkaar. Valt qua kwaliteit in de categorie nextime en karlsson alleen ophalen.


Zie ook mijn andere advertenties.

In ons laatste berichtje hadden we gezegd dat we juli weer even van ons zouden laten horen. Maar mijn vader mailde mij net een goede site hier kun je de tijden in Australië. Naast de wekker is vooral de wereldklok handig in het gebruik. De Klok-app bevat ook een wereldklok , waarop je de tijden in verschillende steden kunt bekijken. Wil je bijvoorbeeld liever Rotterdam dan Amsterdam in beel dan heb je pech gehad.


Ga je op vakantie, ga je vliegen? Op deze wereldklok vind je de wereldtijden van alle tijdzones. Met de plusknop rechtsboven kun je echter andere locaties toevoegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts