maandag 27 april 2015

Universele stoelverwarming

ParkSafe Elite Silver-Range universele stoelverwarming pads voor universeel gebruik in nagenoeg elke autostoel. De set wordt geleverd inclusief carbonfiber pads voor een gelijkmatige hitteverspreiding en een universele 12V schakelaar die eenvoudig in he. Koop en Verkoop Auto Accessoires op Marktplaats.


Aanhangwagens, Navigatiesystemen, Dakdragers en meer tegen een aantrekkelijke prijs! Snelste levering in gehele BeNeLux.

Een nette afwerking met veloursran een eenvoudige manier van montage en het prettige feit dat de stoelverkoeler universeel passend is maakt dit tot een perfecte aanschaf. De houten balletjes laten de luchtcirculatie goed op gang komen. Tegelijkertijd zorgt de massagefunctie voor een gezonde doorbloeding. Nu te koop bij voor € 75. In de koude wintermaanden is er natuurlijk niks zo fijn als een lekkere warme autostoel.


Met deze universele stoelverwarming kunt u uw auto voorzien van deze LUXE optie. De stoelverwarming is eenvoudig te plaatsen en aan te sluiten dmv de stekke.

Park Tool Elite Silver-Range stoelverwarming Deze Parksafe Elite Silver-Range universele stoelverwarming set is geschikt voor gebruik in nagenoeg elke. Carbon stoelverwarming volt. De verpakking bevat twee matten van 26xcm. De matten zijn bestemd voor de rug en zitting van uw autostoel. Verpakking is bestemd voor één autostoel.


Frank Mauser had dit zelf ingebouw maar volgens mij is hij niet meer actief op het forum. Als je wilt weten hoe de matten geplaatst worden kun je de AIM voor de stoelverwarming opzoeken. Ik herinner me nog wel dat Frank destijds universele wilde inbouwen, maar uiteindelijk OEM gekocht heeft ivm de . Quick Seat Heater SysteEen universeel stoelverwarmingsoplossing. Gebouwd met hoogwaardige verwarmingselementen met zilveren geleidende lijntechnologie, is dit snelle stoelverwarmingssysteem zorgvuldig ontworpen om stabiele, consistente verwar. Fuer: Geschikt voor alle . Vergelijk auto's en artikelen: autostoelhoezen, ruitenwissers, autostickers en wieldoppen!


Toevoegen aan Verlanglijst . Voordeel carbon fiber, breekt niet zo makkelijk als koper, roest niet, flexibeler en in handige naaibare voering gemonteerd. Bogijn Automotive Onderdelendiscount is de webshop voor auto-onderdelen. Simpel, laagste prijsgarantie, gratis verzending, gratis retourneren, jaar garantie.

Alles op gebied van stoelen en toebehoren. Deze set is geschikt voor al onze bekleding en als u deze met uw bekleding meebestelt kost deze slechts € 20- inclusief btw. Kabelset met relais en twee universele schakelaars.


Stoelverwarming voor bestuurders- en passagiersstoel. Verwarmingselementen van zeer flexibele bedrading met Teflon coating .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts