vrijdag 10 april 2015

Toon aansluiten op gasmeter

Stap 1: Schoonmaken meter. Elektriciteit pulsmeter. Plak de dubbelzijdige tape achter op de sensorhouder. Wist echter na een half uur nog niets te vinden. Geen stroom en geen gas.


Topic gesloten, bezoek.

Meer resultaten van forum. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is het aansluiten van de. Zie ommezijde voor een stappenplan. We helpen je graag via eneco.


Overigens is dus kennelijk ook de draadloze koppeling tussen de slimme gasmeter en de slimme stroommeter het probleem. Is die afstand soms te groot? Meestal is dat niet het geval als de beide meters zo ver uit.


Op internet zijn de tarieven voor wijzigen van de aansluiting per netbeheerder te vinden. Reageer op deze vraag Misbruik melden.

Hallo, Ga er vanuit dat de sensor welke ik ook vaak. Daarop Stedin maar weer benaderd die mij antwoordde dat de meter niet vervangen kon worden vanwege een noodzakelijke aanpassing aan de aansluiting. En, wat je verbruik ongeveer kost. Zo kom je nooit voor grote verrassingen te staan. Gebruik van alle slimme func.


Ikzelf ben geen klant bij Eneco. Het kan ook voorkomen dat de slimme gasmeter niet volledig is geactiveer waardoor deze nog niet is gekoppeld aan de slimme elektriciteitsm. Leveranciers die momenteel deze slimme meters aanbieden zijn onder anderen Eneco, de Nederlandse Energiemaatschappij en Essent. Op je slimme meter kun je een energieverbruiksmanager aansluiten om zo makkelijk je energiegebruik te volgen.


In de installatiehandleiding traditionele meter vind je een complete uitleg over het aansluiten van de sensoren. Als de gasmeter een opstaande rand heeft, dan kan de ronde sensorkop pas geplaatst worden als er voldoende stikkers op elkaar zijn geplakt en op maat zijn gesneden. De slimme meter, een digitale energiemeter, vervangt de huidige elektriciteits- en gasmeters. Het nadeel is dat er veel tijd gaat zitten in het aansluiten en installeren van de Raspberry Pi en inzichtelijk maken van de verbruiksgegevens, vooral wanneer u nog geen. Dit hebben we direct gedaan.


Toon Slimme Thermostaat. En onze oude elektriciteits- en gas meter in de kelderkast werden ook direct vervangen voor een slimme meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts