dinsdag 7 april 2015

Widgets weer

Het biedt ook de huidige weersomstandigheden, relatieve luchtvochtighei luchtdruk, zichtbaarheid . Sinds gisteren de update 5. Tot nu toe ben ik er tevreden mee op ding na. Op mijn vergrendelscherm staat het weer en de locat. Meer resultaten van androidworld.


De Play Store bevat duizenden widgets waarmee je de functionaliteit van je Android-toestel uitbreidt. Zo heb je widgets die het weer of nieuws tonen, maar ook widgets die informatie bieden met betrekking tot je agenda, files of nieuwe apps en liedjes. In dit artikel zetten we uiteen welke Android widgets de . Deze widget werd door… Update WeatherPro brengt nieuwe klok- widgets en Ice Cream Sandwich-uiterlijk. Weerplaza biedt een breed scala aan mogelijkheden (weerwidgets) om voor bedrijven en particulieren het weer op je eigen site te plaatsen.


We voegen geregeld nieuwe mogelijkheden toe, maar heb je een leuk idee mail het ons! Volg onderstaande stappen. Om de mogelijkheden te kunnen tonen en de code te . Wist u dat het KMI een steentje kan bijdragen om uw website te verbeteren?


Wij hebben namelijk een volledig nieuwe widget gecreëer die erg eenvoudig te gebruiken is en waarmee u gratis de meest recente weersverwachtingen van het KMI op uw webstek kan plaatsen. Ontvang GRATIS weer widgets met informatie over het lokale weer in uw stad en 7-daagse weersverwachting voor uw website of blog. Weer widget voor uw Website. Voor Android is er veel te kiezen als het gaat om weer -apps.


We vertellen je graag wat Weather 3allemaal te bieden heeft. De widgets (met weer en klok) zijn aanpasbaar! Op veler verzoek kan de kleur, de doorzichtigheid en de locatie aangepast worden.


Ook de live wallpaper kan als achtergrond ingesteld worden. Daarnaast is er een nieuwe widget beschikbaar die, zodra de schermbeveiliging ingeschakeld wordt, de actuele weerssituatie . Er zijn nu al verschillende weerwidgets beschikbaar, van gerenommeerde . Amber weer Widget is uw beste persoonlijke weerstation uitgezonden verstrekken van actuele weerbericht voor vandaag en de dagelijkse en uurlijkse weersvoorspellingen op basis van uw huidige locatie of een locatie in de wereld. Beter plan uw dagelijkse routines en vakanties op basis van onze accurate . U drukt hard op een app-symbool om snel het weer of de aandelenkoersen te checken en andere informatie te bekijken. De klok en datum kun je terugkrijgen door de widget weer terug op je homescreen te zetten. Dit kun je doen door naar een lege plek op je homescreen te gaan en vervolgens je vinger op het beeldscherm gedrukt te houden.


Je toestel zal even trillen. Jij kiest de achtergron de pictogrammen, de widgets , enz. Een pictogram sleep je vanuit het scherm Applicaties (open door op de vierkant in de rechterbenedenhoek van je startscherm te tikken) naar het startscherm.


Hoe voeg ik een widget toe? Een widget voeg je dan weer toe door op het startscherm . Het actuele weer en de weersverwachting gratis op uw website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts